FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UFC 276 U LAS VEGASU

Standardno spektakularni srpanjski UFC i ove godine donosi fantastičan popis borbi

Potvrđeno je kako će UFC 276 priredbu predvoditi dvije borbe za titulu prvaka.

Israel Adesanya (Foto: Afp)

UFC priredba početkom srpnja u pravilu je ona za koju najveća svjetska MMA promocija priprema nešto posebno. Kako se istovremeno s njom održava "International Fight Week", događanje koje možemo nazvati svojevrsnim sajmom UFC-a, tako je uvijek cilj ponuditi što više toga na priredbi koja je zapravo centralni događaj tjedna.

Ova godjna ne bi trebala biti iznimka. UFC 276, koji će se održati u noći s 2. na 3. srpnja, donosi uistinu puno toga. U glavnim ulogama ipak će biti dva prvaka i njihova dva izazivača.

Adesanya napokon protiv "svježe krvi"

Još proteklog vikenda, tijekom emitiranja UFC 274 priredbe, potvrđena je borba Israela Adesanye protiv Jareda Cannoniera za prvaka srednje kategorije. Adesanya je u ovoj diviziji za sada nevjerojatno uvjerljiv. Nakon što je u svoja posljednja dva nastupa po drugi put savladao Marvina Vettorija i Roberta Whittakera, sad mu slijedi ispit protiv čovjeka s kojim se do sada nije susreo.

Bit će Adesanya još jednom favorit, no ovog puta protiv sebe ima vjerojatno najsnažnijeg čovjeka kategorije, onog kojem je dovoljan jedan udarac za završiti borbu u svoju korist.

Borba koju nam UFC duguje

Poseban spektakl donosi sunaslovna borba. Treći međusobni okršaj Alexandra Volkanovskog i Maxa Hollowaya. Okršaj koji je već bio planiran za proljeće, no nakon ozljede Hollowaya se Volkanovski borio protiv Chan Sung Junga, kojeg je s lakoćom apsolvirao. Mnogi smatraju kako je Holloway u njihovoj drugoj borbi od sudaca zakinut za pobjedu, tako da je svakako zaslužio ovu još jednu priliku.

Sean Strickland i Alex Pereira neupitno bi trebali također ponuditi puno uzbuđenja, a pretpostavljamo kako mjesto na glavnom programu čeku i Mieshu Tate, bivšu prvakinju koja će se sučeliti s Lauren Murphy. Ako moramo pogađati petu borbu glavnog programa, tipujemo na Seana O'Malleya i Pedra Munhoza, no još je nekoliko velikih i poznatih imena potvrđeno za priredbu. Uostalom, sve možete vidjeti na fotografiji koju je podijelio UFC.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider