FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Teško će proći

Masvidal je ionako autsajder, a protiv Covingtona neće moći koristiti svoje najjače oružje

Colby Covington i Jorge Masvidal riješit će svoje probleme na UFC-u 272, a analizu središnjeg događaja nedjeljnog spektala, koji možete pratiti u prijenosu na gol.hr-u od četiri ujutro, dala je nova epizoda Lucky Puncha

Dvojac trenutačno ponajboljih velteraša u MMA-ju, Colby Covington i Jorge Masvidal, riješit će konačno svoje nesuglasice u oktogonu na UFC-u 272, a u taj okršaj ulaze obojica poslije poraza od aktualnog prvaka i vjerojatno najboljeg velteraša svih vremena, trenutačno nedodirljivog Kamarua Usmana.

Borbu koja će dati odgovor na pitanje tko će ostati njegov glavni izazivač za pojas dobit ćemo u nedjelju u izravnom prijenosu na gol.hr-u, a uvečer isti dan možete se prisjetiti sjajnog događaja na Novoj TV u snimci. Zagrijavanje pak ste dobili u novom Lucky Punchu, a naš stručni MMA analitičar Zelg Galešić za vas je analizirao središnji događaj nedjeljnog spektakla…

Covington u prednosti na kladionicama i kod Zelga

Colby Covington bit će favorit jer je pružio najbolji otpor Kamaru Usmanu…

"Covington je imao ta dva napada na titulu, ni u jednom se nije osramotio. Osobito u prvom u kojoj je vodio većinu borbe, ali je na koncu prekinuta u zadnjoj rundi. Ne udara možda eksplozivno i jako kao Masvidal, ali njegov stalan pritisak, hrvanje i udarci jednostavno psihički lome suparnika. Njegovi suparnici kroz borbu propadaju i na kraju uvjerljivo izgube. Presing je njegovog najjače oružje, a hrvanje drugo najjače“, smatra Zelg Galešić.

Masvidal je sušta suprotnost

Masvidal je pak potpuno drugačiji, nešto lucidniji, kreativniji…

"Ima jedan od najboljih borbenih IQ-ova, smatram. Doista se zna prilagoditi, vidjeli ste to u prvoj borbi protiv Kamaru Usmana. Pronalazi rupice, savršenstvo od borca… U ovoj situaciji pak ima protiv sebe čovjeka koji je s njim trenirao deset godina, cimera i to. Nisam siguran mogu li one njegove promjene garda, brzi svingovi i leteća koljena iznenaditi Covingtona“, zaključio je Galešić.

Više pronađite u novoj epizodi Lucky Puncha

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider