FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Uživo na GOL.hr-u

Prije glavne borbe u oktogon ulaze teškaši: Hoće li se Crna zvijer vratiti među izazivače ili će se piti pivo iz cipele?

Za glavnu borbu večeri na UFC-u 271 između Israela Adesanye i Roberta Whittakera zagrijat će nas teškaški dvojac.

Spektakularni UFC 271 ugostit će revanš Israela Adesanye i Roberta Whittakera za pojas u srednjoj kategoriji, a prije njih će na svoje doći ljubitelji teške kategorije jer se teškaški nokauter Derrick Lewis sprema obrisati prašinu koju je podigao Tai Tuivasa s četiri uzastopna nokauta u prvoj rundi.

Njih dvojica će zagrijati fanove uoči glavne borbe večeri, a ulog je gotovo velik kao oni – povratak, odnosno proboj u utrku za izazivače u kraljevskoj kategoriji UFC-a. Lewis se želi potpuno vratiti na pobjednički put poslije poraza od Cyrila Ganea u borbi za privremeni pojas, već je pobijedio Daukasa, ali sad želi još jednu pobjedu za potvrdu da se vratio.

gol expired Jiri Prochazka ide po UFC naslov: ''Inspirirali su me Cro Cop i Schwarzenegger'' divider

Tuivasa pak treba još jednu pobjedu kao potvrdu da je stigao. Četiri uzastopna nokauta u prvoj rundi su ga katapultirala među izazivače, a pobjeda u ovoj borbi bi ga u tom društvu i učvrstila.

"Lewis pred domaćom publikom je favorit, iako je Tuivasa nanizao nekoliko pobjeda. Nokauter je koji u zadnjim minutama zadnjih runda zna rušiti suparnike, ali ja sam tu za Lewisa jer je viši i teži borac. Ima bolji životopis i mislim da će Tuivasi biti teško ući s njim u te neke izmjene udaraca. One bi mogle biti ključ ove borbe“, smatra Igor Pokrajac.

Cannonier - Brunson Spektakl prije spektakla: Najizjednačeniji meč na UFC-u 271 dat će sljedećeg izazivača u srednjoj divider

Njegov kolega Zelg Galešić nije se složio u najavi borbe u Lucky Punchu:

"Mislim da će se ponovo piti pivo iz cipele. Tuivasa ima četiri nokauta u nizu, vjerujem da će svojim krošeima i aperkatima slomiti Lewisa koji je nekako psihički u padu. Unatoč tome što je domaći i što je sredio Daukasa u zadnjoj borbi relativno uvjerljivo, mislim da će u ovom meču presuditi psiha, a ona je trenutačno na strani Taija Tuivase.“

Želite li znati više o ovoj borbi, produbite znanje na Lucky Punchu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider