FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Uživo na GOL.hr-u

Spektakl prije spektakla: Najizjednačeniji meč na UFC-u 271 dat će sljedećeg izazivača u srednjoj

U nedjelju od četiri ujutro uživo na gol.hr-u možete pogledati UFC 271 s Adesanyom i Whittakerom u glavnim ulogama, ali prije toga još jedna poslastica u srednjoj.

Ovaj vikend u Houstonu Israel Adesanya brani svoj pojas u srednjoj kategoriji protiv Roberta Whittakera na UFC-u 271 uz izravni prijenos na gol.hr-u u nedjelju od četiri, ali prije njih u oktogon će dvojica kandidata koji bi željeli sljedeću ulogu izazivača u toj kategoriji Jared Cannonier i Derek Brunson.

"Cannonier je borac koji je najviše napredovao u zadnje vrijeme, ima četiri pobjede u zadnjih pet borbi, a na drugoj strani je Brunson koji je također u sjajnom nizu. Tko pobijedi, sljedeći će izazvati prvaka u srednjoj kategoriji UFC-a“, započeo je MMA analitičar Nove TV Igor Pokrajac u novom Lucky Punchu.

MMA škola Zelga Galešića MMA škola: Evo što Whittaker mora učiniti kako bi vratio UFC-ov pojas srednje kategorije divider

Brunson ima 38 godina i pet pobjeda zaredom poslije poraza od Adesanye 2018. godine, između ostalih Kevina Hollanda, Darrena Tilla i Edmena Shahbazyjana u zadnje tri borbe. Nova mladost za Brunsona?

"Tako je. Obojica su tu negdje, 38, 37 godina. Treći i četvrti su izazivač u srednjoj kategoriji. Treba ti nekoliko godina kako bi se izgradio u UFC-u, velika je konkurencija. Mislim da je Derek Brunson fenomenalan, ima sjajnu frekvenciju udaraca. Ima puno nokauta u prvoj rundi, ljudi misle da u trećoj više nema snage, ali upravo u toj rundi pobijedio je Darrena Tilla RNC-om. Super-izjednačena borba“, smatra Zelg Galešić.

Više o ovoj, ali i ostalim borbama na UFC-u 271 saznajte u Lucky Punchu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider