FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Zelže, izdrži!

VIDEO Evo što naši MMA analitičari kažu o borbi za "najopasnijeg čovjeka na svijetu", Zelg Galešić se javio iz kreveta

UFC-ov prvak u teškoj, Francis Ngannou, u nedjelju će pokušati vratiti svoj oduzeti pojas protiv privremenog prvaka Cyrila Ganea uz izravan prijenos na gol.hr-u od četiri ujutro i u snimci kasnije na Novoj TV

Najopasniji čovjek na svijetu, Francis Ngannou, u nedjelju će na UFC-u 270 pokušati vratiti svoj oduzeti pojas u teškoj kategoriji protiv privremenog prvaka Cyrila Ganea uz izravan prijenos na gol.hr-u od četiri ujutro i u snimci kasnije na Novoj TV, u najnovijem Lucky Punchu pogledajte što naši tipsteri“ misle o tom, ali i ostalim borbama u glavnom programu.

Za naše obožavatelje iz kreveta se javio čak i naš standardni, ovih dana nažalost covidom pogođeni MMA analitičar Zelg Galešić, a s epidemiološki sigurne udaljenosti, iz studija Nove TV, svoje je mišljenje dao i Igor Pokrajac.

Cyril Gane ima čak 60 posto pogođenih udaraca, puno precizniji je od Kamerunca, i mnogo raznovrsniji, u glavu gađa 43,8 posto, u tijelo 25,9, a u noge 30,3. Ngannou je strašno jednodimenzionalan, 79 posto u glavu i po 10 i kusur posto u tijelo i noge.

"Raznovrsniji je suparnik, puno bolje udara rukama i nogama, osobito kad se kreće unazad. Ngannou nije tako opasan kad ide nazad, pokazao je to Stipe Miočić u njihovim borbama jer mu je pritiskom uz ogradu nanio najviše problema. Pokazao je, tu je Ngannou najslabiji, ne zna se boriti unazad. Gane ima puno bolje kretnje i tu ima najveću prednost“, smatra Igor Pokrajac.

Zelgov komentar

Slaže se i naš dopisnik iz kauča…

"Mislim da je Gane u prednosti, savršeno se kreće, ima te promjene garda, malo udara iz lijevog pa malo iz desnog, ono što će mu ovdje biti najbitnije, mijenja smjerove iz kojih udara i uvijek je na vanjskoj udaračkoj liniji. Uvijek je nekako zaštićen i ima nevjerojatan osjećaj za distancu“, rekao je "zaštićeni“ Zelg iz izolacije.

Više o ovoj i drugim borbama na UFC-u 270 pogledajte u Lucky Punchu


 


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider