FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakav pogodak i reakcija

Dobio udarac u živac zbog kojeg mu je bila ''oduzeta'' noga, na jednoj nozi se bacio i srušio Smitha

Potpuno ludilo smo gledali na UFC 261 spektaklu u Jacksonvilleu.

Apsolutno nevjerojatan je bio povratak navijača u dvorane u SAD-u. UFC 261 u Jacksonovilleu na Floridi imao je tu čast prvi se održati pred navijačima od početka pandemije, borci su im se odužili na najbolji mogući način.

Prije nego što je Chris Weidman doživio šokantan lom noge nakon svega 17 sekundi borbe, prije nego što je sjajna Valentina Ševčenko riješila Jessicu Andrade, a Rose Namajunas brutalno high-kickom s trona skinula Zhang Weili te, konačno, Usman nokautirao Masvidala, na otvaranju glavnog programa vidjeli smo pobjedu Anthonyja Smitha protiv Jimmyja Crutea.

gol expired VIDEO: Usman brutalno nokautirao Masvidala, pet nevjerojatnih završetaka u jednoj od najboljih UFC večeri u povijesti! divider

Ova je borba završila odlukom liječnika jer Crute nije mogao stajati na lijevoj nozi, a sve zbog preciznog low-kicka Smitha. Pogodio ga je točno u živac gdje inače borci tzv. calf kickovima gađaju protivnika.

Stopalo Australca je otkazalo i liječnik je nakon pauze nakon prve runde procijenio da se više ne smije boriti iako je Joe Rogan smatrao kako je Crute trebao dobiti šansu.

gol expired Stravičan kraj borbe nakon svega 17 sekundi šokirao cijelu dvoranu i naše komentatore divider

Izgledalo je to sve nadrealno jer Australac se nakon tog udarca čudesno snašao te onako na jednoj funkcionalnoj nozi ostvario rušenje s kojim je došao do kraja runde. Priznao je nakon meča da mu je to bio plan za dalje, ali suci nisu htjeli riskirati u oktogonu s borcem koji se nije mogao osloniti a jednu nogu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider