FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"poziv od čelnih ljudi"

UFC 249 je otkazan! Predsjednik Dana White otkrio najnoviji zaokret i razlog otkazivanja

Iako smo bili udaljeni svega devet dana od povratka UFC-a, to se ipak neće dogoditi.

Dana White (Foto: AFP) (Foto: Afp)

UFC 249 ipak je otkazan! Iako se činilo da je sve spremno za povratak u oktogon idućeg vikenda, nažalost, to se neće dogoditi. Vijest je otkrio predsjednik najpoznatnije MMA organizacije, koji je u podužem razgovoru s Brettom Okamotom otkrio zašto je došlo do novog velikog zaokreta. 

"Dobili smo poziv s najviše pozicije ESPN-a i Disneyja te su tražili da odstupimo", kazao je Dana White i nastavio:

Hepburn Murphy razbija prozor Pokušao ispasti faca i napraviti novi izazov, no sada mu se smije cijela nogometna javnost

"Sve smo imali spremno. Tachi Palace, kompleks unutar indijanskog rezervata, stao je uz nas i bio je tu cijelo vrijeme. Mogu vam reći jednu stvari. Kad se svijet vrati u normalu, priredba planirana za Kaliforniju održat će se u Tachi Palaceu. Dovest ću im velike borbe jer cijenim što su cijelo vrijeme ostali uz mene u ovome."

Predsjednik UFC-a obećao je borcima koji su računali na zaradu od ovog eventa da neće biti zaboravljeni, odnosno da će ih on financijski zbrinut.

Barcelonin grb Kriza trese Barcelonu: Šest nezadovoljnih članova uprave podnijelo ostavku i iznijelo "prljavi veš" u javnost

"Svim borcima koji imaju ugovor sa mnom želim reći da se osjećaju sigurno i da provedu ovo vrijeme sa svojim obiteljima. Neka se ne brinu o financijama jer dobit će borbe koje su im propisane ugovorom. Osim toga, pobrinut ću se za one koji su bili spremni nastupiti 18. travnja. Pobrinut ću se za što više ljudi mogu i pokušat ću im olakšati ovo vrijeme", rekao je.

White je isto tako naglasio da će za mjesec dana ponovno pokušati krenuti s borbama, ovog puta na spomenutom otoku.

"Taj će se scenarij dogoditi. U ovom trenutku radi se na infrastrukturi i za otprilike mjesec dana bit ćemo spremni za organizaciju mečeva."

Nenad Bjelica, Dinamo Uskoro kreće rasprodaja i (ot)puštanje igrača u Dinamu, ali prvo - raskid s Bjelicom

Više o

Nastavi čitati