FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Orao" se vraća u oktogon

Sada je i službeno: Nurmagomedov protiv Poiriera na UFC-u 242!

UFC je potvrdio glasine da je dogovoren meč za titulu prvaka lake kategorije između Habiba Nurmagomedova i Dustina Poiriera.

Habib Nurmagomedov vs Dustin Poirier (Screenshot UFC Instagram)

UFC je objavio da je potpisana borba za ujedinjenje titula u lakoj kategoriji! Habib Nurmagomedov vraća se u oktogon za borbu protiv privremenog prvaka Dustina Poiriera 7. rujna ove godine na UFC 242 eventu u Abu Dhabiju.

Aktualni prvak Nurmagomodov vraća se u oktogon nakon suspenzije zbog incidenta iz svoje posljednje borbe protiv Conora McGregora na UFC-u 236. Podsjetimo, tada je nakon pobjede preskočio ogradu i napao Dillona Danisa iz McGregorovog tima. Atletska komisija države Nevade odrezala mu je suspenziju u trajanju devet mjeseci, koja mu uskoro ističe.

Izbivanje prvaka iskoristio je Poirier, koji je u meču za privremenu titulu slavio protiv Maxa Hollowaya i ugrabio naslov.

Dagestanac je i dalje neporažen u svojoj profesionalnoj karijeri (27-0), dok Poirier ima pet poraza. Prema prvim procjenama kladionica Nurmagomedov je osjetni favorit, ali Amerikanac nije autsajder u ovom dvoboju, ponajviše zbog svojeg boksa koji je možda i najbolji u ovoj diviziji.

Na popisu borbi glavnog programa naći će se i okršaj Curtisa Blaydesa i Šamila Abdurakimova, čovjeka iz Habibova tima.

UFC je već dva puta bio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a ovo je treći dolazak u ovu zemlju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider