FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
napetost na sučeljavanju

Noćas nema spavanja: Sve je spremno za najjači UFC event godine, Jones i Woodley brane titule!

Nakon što su svi borci uspješno prošli vaganje, sve je spremno za borilački spektakl spektakl iz Las Vegasa.

Sučeljavanje Jonesa i Usmana (Screenshot)

Svi borci koji će nastupiti na UFC 235 spektaklu u Las Vegasu uspješno su prošli vaganje i mogu nastupiti na vjerojatno najjjačem eventu u 2019. godini. Jon Jones i Tyron Woodley brane svoje pojaseve, a hoće li u tome uspjeti pogledajte UŽIVO na GOL.hr-u od 4 sata ujutro, te u snimci na Novoj TV istog dana u večernjim satima.

Nakon što su odradili službeno vaganje, nekoliko sati kasnije glavni sudionici večeri imali su zakazano ceremonijalno sučeljavanje, na kojem je najnapetinije bilo između Tyrona Woodleyja i Kamaru Usmana.

Jones i Anthony Smith, dvojac koji se u glavnoj borbi večeri bori za pojas prvaka u poluteškoj kategoriji, su bili hladni kao špricer.

Osim spomnute dvije borbe za titulu, na spektakularnoj UFC priredbi vidjet ćemo borbu Robbieja Lawlera i Bena Askrena, a tu su još i borbe Tecije Torres i Weili Zhang, te Codyja Garbrandta i Pedra Munhoza.

Ben Askren će debitirati u UFC-u nakon godina i godina ignoriranja od strane predsjednika Dane Whitea, koji je svojedobno izjavio da je Askren najdosadniji borac na svijetu i da bi radije "gledao muhe kako se je.., nego njega kako se bori."

Borba Tecije Torres i Weili Zhang upala je umjesto ogleda bivše UFC prvakinje Holly Holm i Aspen Ladd. Na samom kraju siječnja borba je otkazana iz nepoznatih razloga.

Garbrandt se vraća na UFC scenu nakon dva uzastopna razočaravajuća poraza od T. J. Dillashawa, prva dva u karijeri nakon uvodnih 11-0 u svijetu slobodne borbe.

UFC 235, glavni program:

Jon Jones - Anthony Smith (poluteška kategorija, za pojas UFC prvaka)

Tyron Woodley - Kamaru Usman (velter, za pojas UFC prvaka)

Robbie Lawler - Ben Askren (velter)

Teccia Tottres - Weili Zhang (slamka kategorija)

Cody Garbrandt - Pedro Munhoz (bantam)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider