FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
gledaj uživo na gol.hr-u

Sve je spremno za UFC spektakl: Holloway prošao vagu pa poslao jasnu poruku kritičarima

Max Holloway i Brian Ortega prošli su vagu i spremni su za okršaj u borbi za titulu prvaka u perolakoj kategoriji.

UFC 231 Holloway - Ortega (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Sve je spremno za UFC-ov 231 spektakl u Torontu! Četvero glavnih aktera prošlo je službenu vagu, što znači da će se sigurno boriti u ranojutarnjim satima nedjelje, a prijenos glavnog programa možete gledati UŽIVO na našem portalu od 4 sata ujutro.

Najviše je straha bilo oko prolaska vage za prvaka Maxa Hollowayja, no Havajčanin je uvjerljivo zadovoljio vagu s čak 250 grama ispod potrebnih 66 kilograma za perolaku kategoriju. Njegov suparnik i izazivač Brian Ortega bio je 100 grama teži, ali je to bilo i više nego dovoljno za prolazak vage.

Njhih dvojica trebali su se boriti prije gotovo pola godine, ali je okršaj otkazan zbog simptoma kod Hollowayja koji su upućivali na potres mozga. Mjesec dana nakon toga dogovorena je nova borba za sami kraj godine i sada je sve spremno za ovaj sjajni okršaj.

Osim ove borbe za pojas vidjet ćemo i žensku borbu za pojas prvakinje u muha kategoriji. Bit će to dvoboj dvije borkinje koje su se donedavno borile za titule u bantamu i slamka kategoriji - Valentine Ševčenko i Joanne Jedrzejczyk.

Obje su bez ikakvih problema prošle vagu i također su spremne za veliki okršaj u Torontu.

Svi su borci s glavnog programa prošli vagu i nitko, sva sreća, nije imao nikakvih komplikacija kod skidanja kilograma.

Prijenos glavnog programa iz Toronta možete gledati UŽIVO na našem portalu GOL.hr u nedjelju od 4 sata ujutro, te istog dana u večernjem terminu (iza 22 sata) na Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider