FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Dolazim po njegovu glavu"

McGregor napravio show: Dao prognozu koja se neće svidjeti Nurmagomedovu

McGregor je najavio pravi ''fajt'' od prve sekunde.

Conor McGregor (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Conor Mcgregor priredio je show na otvorenom treningu uoči borbe protiv Habiba Nurmagomedova  na UFC-u 229.

Mrski suparnici susrest će se u glavnoj borbi UFC-ove priredbe koju možete gledati u izravnom prijenosu na GOL-hr-u u nedjelju od četiri sata ujutro, dok je snimka na Novoj TV u nedjelju u 22:30.

McGregor je na treningu izgledao svježe i poletno, a dao je i vrlo samouvjerenu prognozu meča.

''Devastirajući nokaut. Prelagano ga je pogoditi, spor je i predvidljiv. Nokautirat ću ga'', rekao je McGregor, koji je najavio pravi ''fajt'' od samog početka.

''Brzo ću proći kroz ta vrata. Ne zanima me ništa – nikakvo hrvanje, nikakva tehnika, ništa. Dolazim po glavu tog čovjeka od prvog zvona, vjerujte mi'', rekao je McGregor.

Nurmagomedov je na otvorenom treningu demonstrirao hrvačke vještine, za razliku od McGregora koji se fokusirao na udaračke. Svoje vrijeme na mikrofonu borac iz Dagestana iskoristio je za okršaj s McGregorovim fanovima koji su ga dočekali zvižducima, a činili su većinu na otvorenom treningu.

''Imam pitanje za Irsku. Gdje je vaš jezik? Nedostaje li vam Engleska? Može li mi netko, molim vas, dati odgovor?'' rekao je i dodao: ''Voljet ćete me za tri dana!''

Podsjetimo, između ova dva borca ima puno zle krvi. Sve je krenulo kada su se za vrijeme jednog UFC eventa porječkali u prolazu, a kulminiralo je McGregorovim napadom na autobus u kojem se nalazio Nurmagomedov, nakon što je Habib u hotelu "zaskočio" Conorova prijatelja Artema Lobova te ga malo čvršće potapšao po zatiljku.

Radi se o borcima potpuno različitih stilova, što je demonstrirao i otvoreni trening. McGregor je udarač, borac koji se najbolji snalazi u stand upu, dok je Nurmagomedov prvenstveno hrvač koji se sjajno snalazi u parteru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider