FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
dvije borbe za pojas

Spektakularni UFC u LA-u: Otvorena mržnja u meču bez favorita i rekorder Mighty Mouse

Vikend pred nama donosi novi UFC spektakl! U Los Angelesu ćemo gledati dva vrhunska revanša u kojima će ulozi biti pojasevi prvaka. Ovaj borilački spektakl uživo ćete moći pratiti na portalu GOL.hr u noći sa subote na nedjelju u 4 sata ujutro i u nedjelju u večernjim satima na Novoj TV.

Demetrious Johnson (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bantam divizija nije dugo morala čekati na revanš T.J. Dillashawa i Codyja Garbrandta. Točno devet mjeseci nakon što je Dillashaw nokautom vratio pojas prvaka u svoje vlasništvo, istom mjerom sada će mu pokušati uzvratiti Garbrandt.

Zelg Galešić u oktogonu Staples Centra prednost ne daje - ni jednom borcu.

"Nema favorita! Nema! To su tako dva blizu borca - T.J. Dillashaw i Cody Garbrandt, tu svaki udarac može prekinuti meč. To je 'fifti - fifti' situacija", rekao je Galešić.

Žestok dvoboj jamči i impresivna statistika ovog dvojca. Dillashaw je dvostruki prvak bantama, gotovo cijelu karijeru proveo je u UFC-u s omjerom od 15 pobjeda i samo tri poraza. Bivši prvak i sjajni udarač Garbrandt pak u dosadašnjih 11 profesionalnih mečeva samo 2 puta nije slavio tehničkim nokautom ili nokautom.

"Dečki su trenirali zajedno, dugo godina bili trening partneri, imaju stotine runda između sebe. Sad je stvorena još i velika mržnja, realna mržnja, veliko rivalstvo između njih dvoje i mislim da ovaj meč može ić u obje strane i to čini tu borbu tako posebnom."

Na programu glavnih borbi je i još jedan revanš - ujedno i novi pokušaj obrane titule Demetriousa Johnsona.

Najdominantniji borac UFC-a rekordni 12. put zaredom pokušat će zadržati pojas, a na putu će mu stajati zlatni olimpijski hrvač Henry Cejudo. Ovaj 31-ogodišnjak iz L.A.-a znatno je napredovao od prvog dvoboja s Mighty Mousom, ističe Galešić.

"Novi borac, bolji je u svim segmentima - u udaranju, u graplingu, u svemu. Tako da vjerujem da će Dimitrijus Jonhson imati pune ruke posla."

I ostale tri borbe glavnog programa UFC-ovog eventa u srcu Kalifornije - puno obećavaju. UFC 227 gledajte uživo na GOL.hr-u ove nedjelje s početkom u 4 sata ujutro, a istog dana prikazat će se i u programu Nove TV. Vlado Boban i Zelg Galešić komentatorski je dvojac koji će pratiti događanje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider