FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
gledajte na gol.hr-u

Ostao bez pojasa, ali ne odustaje: "Nema isprika, borit ću se za vas"

Glavna borba večeri dobila je neobičnu uvertiru.

Yoel Romero (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Zanimljivu je uvertiru dobio večerašnji UFC 221. U glavnoj borbi večeri sastaju se Luke Rockhold i Yoel Romero. Trebala je to biti borba za tzv. privremeni pojas prvaka srednje kategorije, ali ulog ipak neće biti takav, jer Romero je noćas pao vagu!

Prvi je na vagu došao Rockhold koji je imao potrebna 84 kilograma, a zatim je stigao Romero. Vaga je pokazala 85.2 kilograma što je iznad dozvoljena 84 pa je od organizatora dobio dodatna dva sata, u nadi da će mu to pomoći da se spusti ispod 84. 

''Ja sam profesionalac i igramo ovu igru pošteno i to u svakom smislu. Ja sam j... profesionalac'', rekao je Luke Rockhold.

''Nema isprike, tu sam da se borim s ovim likom. Borit ću se za vas i za sve. Kad su me nazvali i pitali hoću li se boriti, odmah sam probao skinuti kilograme. Sada idem kući raditi na skidanju ovog viška. I vraćam se natrag na borbu'', rekao je Yoel Romero.

Ipak, tijekom ta dva sata Romero je izgubio samo 100 grama, pa su se organizatori našli u prilično nezavidnoj poziciji. Na kraju je postignut sljedeći dogovor: Rockhold će dobiti dio Romerova honorara i ako pobijedi, dobit će privremeni pojas.

Sigurno će biti idući koji se bori protiv Australca Roberta Whittakera koji je zbog infekcije morao odustati od nastupa na ovom UFC-u. Ako pak pobijedi Romero, ova borba tretirat će se kao borba u međukategoriji što će znači da nema pravo na osvajanje naslova privremenog prvaka. UFC 221 koji možete gledati u nedjelju od 4:00 ujutro na GOL.hr-u, te sutra u večernjem treminu na Novoj TV.

UFC 221, glavni program:

Yoel Romero - Luke Rockhold

Curtis Blaydes - Mark Hunt

Cyril Asker - Tai Tuivasa

Li Jingliang - Jake Matthews

Tyson Pedro - Saparbek Safarov

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider