FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ispijena amanda nunes

UFC borci prošli vagu: Romero se skidao gol, Overeem u trenirci stao na vagu

Sve borbe s UFC-ovog 213 eventa će se održati, nakon što su svi borci zadovoljili službeno vaganje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odrađeno je vaganje za UFC 213 event, na kojem su svi sudionici i sudionice zadovoljili maksimalno dozvoljenu težinu. Napetije je bilo kod Yoela Romera, koji je za prolaz trebao skinuti sve sa sebe, dok je Amanda Nunes na vaganju izgledala nemoćno i potrošeno, kao da će se svaki čas srušiti.

Za Nunes je poznato kako skida puno kilograma, no u ovakvom stanju već dugo nije viđena. Čini se kako namjerava koristiti snagu protiv brže i tehnički jače protivnice, kakva je Valentina Ševčenko, pa se iz tog razloga odlučila za podosta veliki “weight cut”. Sada je puno jasnije objasniti njenu impresivnu građu s otvorenog treninga, a ukoliko takvu formu u potpunosti uspije vratiti do borbe, biti će zanimljivo vidjeti kako će Ševčenko odgovoriti na njen planirani početni nalet. Što se tiče Ševčenko, ona je na vagu došla svježa i prošla ju je bez problema.

Čini se kako je malih problema pri završetku procesa skidanja kilograma imao Yoel Romero te se za točnu težinu morao u potpunosti skinuti. Robert Whittaker nije imao takvih problema, njemu je vaga čak pokazala 200 grama manje od maksimalno dozvoljene granica od 84 kilograma.

Najzanimljiviji nastup na vaganju pripao je Alistairu Overeemu, koji je na vagu stao u potpunosti odjeven. Na sebi je imao trenirku, tenisice i tko zna što još ispod odjeće. Hladno se stao na vagu i čekao osobu zaduženu za mjerenje da izgovori brojku.

Naime, teškaši imaju raspon do 120 kilograma, a Overeem je s odjećom bio gotovo pet kilograma lakši od dozvoljenog. Njegov suparnik Fabricio Werdum skinuo je gotovo sve sa sebe i zadovoljio vagu.

UFC 213 – Rezultati vaganja (u lbs)

Amanda Nunes (135) vs. Valentina Shevchenko (134.5)
Yoel Romero (185) vs. Robert Whittaker (184.5)
Curtis Blaydes (257.5) vs. Daniel Omielanczuk (248)
Alistair Overeem (253.5) vs. Fabricio Werdum (239)
Jim Miller (155) vs. Anthony Pettis (156)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider