FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"nisam iznenađena je... majke"

Calvillo ugušila lijepu Gonzalez, pa poentirala u stilu Natea Diaza!

Borba Calvillo i Gonzalez gotovo je otkazana zbog silikonskih implatanta u grudima potonje borkinje.

Na Main Cardu UFC 210 spektakla bila je i borba Cynthije Calvillo i Pearl Gonzalez, dvije MMA borkinje u slamka kategoriji, koje su nakon vaganja u petak bile pakirale kofere za odlazak kući. Naime, Sportska komisija države New York zabranila je izlazak Gonzalez u oktagon zbog silikonskih implatanta u svojim grudima. Predsjednik UFC-a Dana White je nakon toga razgovarao sa Sportskom komisijom i pronašao kompromis, te je borba ipak vraćena na program.

"Dokazat ću svijetu da osim silikonskih implatanta u grudima imam i talent za borbu", rekla je Gonazlez nakon što je vraćena na Main Card.

Vještinu je pokazala, ali nije uspjela slaviti protiv sjajne Calvillo, koja je dobila prve dvije runde, a onda je ugušila svoju suparnicu minutu i pol prije kraja treće, odnosno posljednje runde.

Gonzalez je krenula na sve ili ništa u posljednjoj rundi, ostala je bez snage pred sami kraj i onda je platila ceh. Calvillo je na omjeru pobjeda i poraza 5:0 u MMA-u, odnosno 2:0 u UFC-u.

"Naporno sam radila za ovo sranje! Nisam iznenađenja je.... majke", rekla je Cavlillo u stilu Natea Diaza, borca koji je u prvoj borbi slavio protiv Conora McGregora.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider