FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
overeemu ''bogatstvo''

Četvrt milijuna dolara, a nije se ni borio: Pogledajte UFC zarade

Nakon UFC 209 spektakla neki su borci zaradili pravo malo bogatstvo.

U Las Vegasu je ovog vikenda održan UFC 209 kojeg smo izravno od 4 ujutro po hrvatskom vremenu prenosili na GOL.hr-u. Nažalost, uoči priredbe je stigla vijest kako se najiščekivaniji meč večeri neće održati.

Nepobjedivi Dagestanac Khabib Nurmagomedov je morao otkazati borbu zbog problema sa zdravljem koji su se dogodili kada je skidao veći broj kilograma uoči vaganja.

''Znam da su mnogi ljudi čekali ovu borbu i ja sam ih iznevjerio. Želim se ispričati svim fanovima, UFC-u i svom protivniku Tonyju. Moje zdravlje je sada u redu'', napisao je na društvenim mrežama Nurmagomedov koji se trebao boriti protiv Tonyja Fergusona za privremeni pojas u lakoj kategoriji.

Osim toga, borac iz ruske republike Dagestan je propustio zaraditi dosad najveći novac u karijeri. Trebao je za borbu dobiti čak pola milijuna dolara, otkriva specijalizirana stranica MMA Fighting.

Njegov nesuđeni protivnik Tony Ferguson dobio je pak 250 tisuća dolara, a da se nije ni borio. Zaslužio je to samim prolaskom vage, piše Fightsite.hr.

Najzadovoljniji mogu biti legendarni MMA teškaši i bivši K-1 borci Mark Hunt i Alistair Overeem. Nizozemac je nokautirao Novozelanđanina te zaradio čak 750 tisuća dolara, a isti iznos dobio je i poraženi Hunt.

UFC prvak u velter kategoriji Tyson Woodley je za obranu naslova u prilično lošem meču protiv Stephena Thompsona zaradio pola milijuna dolara, dok je poraženi Wonderboy zaradio 380 tisuća.

Najlošije su iz glavnog programa UFC 209 prošli oni koji su i najviše pokazali. David Teymur je odličnom borbom i pobjedom iznenadio Landa Vannatua te je za to dobio tek 28 tisuća dolara, dok je poraženi dobio tri tisuće dolara manje.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider