FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SNIMKA NADZORNE KAMERE

Ubojstvo MMA borca: Sve je počelo u noćnom klubu, a onda je uslijedio filmski obračun

MMA zajednica oplakuje novu smrt. Ubijen je Mauro Chaulet.

Mauro Chaulet i Francis Ngannou (Foto: Screenshot)

Iz Brazila stiže tragična vijest o smrti Maura Chauleta, ne tako nepoznatog MMA profesionalca, kojeg ste mogli gledati i preko UFC-ova Fight Passa.

Chaulet je ubijen nakon jednog sukoba u noćnom klubu. Kako pišu brazilski mediji iz Porto Alegrea, njegova je prijateljica prvo ušla u sukob s jednom djevojkom koja je bila u društvu pripadnika vojne policije koji nisu bili na dužnosti.

Sukob je eskalirao, pa su se umiješale pratnje. Policajac je izvukao pištolj, a potom je došlo do pucnjave. Po jednoj je verziji Chaulet prvo ranjen, ali je uspio oduzeti pištolj te pucao u policajca. Nakon toga ostali su policajci otvorili vatru te ranili i djevojku u Chauletovu društvu.

MMA borac uspio je pobjeći, ali su vojni policajci krenuli za njim. U potjeri su pucali na njegov automobil, nakon čega je on u jednom trenutku izgubio nadzor nad vozilom te na koncu i poginuo.

Ranjeni policajac i Chauletova prijateljica preživjeli su ranjavanje i oporavljaju se u bolnici.

Chaulet je u 22 profesionalne borbe upisao 13 pobjeda te devet poraza, od koji su tri stigla u njegove posljednje tri borbe.

Nastupao je i na američkom LFA-u, posljednji put prije tri godine, pa ste ga mogli gledati u i spomenutim prijenosima putem UFC Fight Passa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider