FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
stipe si to neće dozvoliti

Hoće li Miočić biti nokautiran? Simulacija borbe kaže "da", i to brutalno!

U videosimulaciji najveće borbe u UFC-ovoj povijesti Francis Ngannou slavio je protiv Stipe Miočića brutalnim nokautom.

Simulacija Ngannou - Miočić (Screenshot)

Još je manje od šest dana ostalo do po mnogima najveće borbe u povijesti UFC-a - ogleda Stipe Miočića i Francisa Ngannoua na UFC 220 spektaklu u Bostonu. Amerikanac hrvatskih korijena pokušat će u nedjelju od 4 sata ujutro ispisati povijest i postati jedini teškaš koji je tri puta obranio naslov prvaka!

Kladionice prednost daju Ngannouu, stručnjaci su podijeljenog mišljenja, a navijačima je draži Kamerunac zbog svoje nevjerojatne snage i sposobnosti da nokautira suparnike.

Ljubitelji igrica i MMA-a sigurno se ovih dana zagrijavaju na svojim konzolama i virtualnom ogledu Stipe Miočića protiv Francisa Ngannoua. Tako je prije koji dan na Youtubeu objavljen videosimulacije njihove borbe na igrici UFC 3.

Baš kao što je to Ngannou bio najavljivao u posljednje vrijeme, pobjednik je bio on, nokautom u drugoj rundi. Kamerunac je Miočića savladao "swingom" od kojeg se naš borac nije pridigao.

No, to je ipak samo igrica, a realnost je nešto sasvim drugo. Gledajte borbu Miočića i Ngannoua za titulu UFC prvaka u teškoj kategoriji nadolazeće nedjelje na Novoj TV i GOL.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider