FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
to bi bilo zanimljivo

Tyson će se boriti na neobičnom mjestu? Kuha se spektakl, a iza svega stoji ekscentrični protivnik

Tyon bi mogao dobiti filmsku kulisu za svoju novu borbu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Borba Mikea Tysona i Roya Jonesa Jr.-a izazvala je dosta pozornosti, a već se naveliko priča o revanšu nakon remija u Los Angelesu.

On bi se mogao dogoditi na zanimljivom mjestu - na moskovskom Crvenom trgu. Otkrio je to Jonesov menadžer Zsolt Barna.

"Sve se može dogoditi, to bi bilo sjajno. Roy voli svoju državu, voli Rusiju, rusku povijest i ljude. Ima veliko poštovanje za rusku kulturu, kao i sportaše i boksače", rekao je.

Jones ima i rusko državljanstvo. Dobio ga je 2015. nakon što ga je za tražio ni manje ni više od Vladimira Putina, i to na Krimu, teritoriju oko kojeg se vodi rat.

gol expired Ovom se majstoru smije cijela Rusija: Pogledajte što je htio izvesti, naravno, nije uspio divider

Potkraj karijere Jones je bio na svojevrsnoj svjetskoj turneji, a boreći se po raznim državama, često je bio i u Rusiji. Tvrdi da je više cijenjen tamo nego u SAD-u, a putovnica mu olakšava poslovanje u toj državi. Redovito posjećuje Rusiju i drži boksačke lekcije mladim boksačima.

"Njemu je važno predstavljati Rusiju, on je i ruski državljanin, ima boksačku školu tamo. Vrijeme provodi između SAD-a i Rusije. Želi se s vremenom i sasvim preseliti u Rusiju", dodao je njegov menadžer.

Osim što je postao Rus, živopisni Jones ima još nekoliko zanimljivih crtica u biografiji. Prije 19 godina snimio je rap-pjesmu koja ima solidnih 9,5 milijuna pregleda na YouTubeu, a uspješan je i kao glumac. Glumio je, između ostaloga, u dva nastavka Matrixa i Đavoljem odvjetniku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider