FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Bitka za britaniju

Fury Joshui: "Prepusti Usyka meni jer ćeš ponovo izgubiti, a to će uprskati moju najveću želju - da te sameljem i odem u mirovinu"

Tyson Fury jako želi "Bitku za Britaniju“ protiv Anthonyja Joshue, ali strahuje kako do nje neće doći izgubi li njegov mogući suparnik još jednom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Britanski boksač Anthony Joshua nije se proslavio protiv Oleksandra Usyka krajem rujna, iako je bio veliki favorit protiv neporaženog ukrajinskog boksača.

Mnogi su bili uvjereni kako će "prirodni teškaš“ Joshua razbiti Usyka koji je "izrastao“ u tešku kategoriju, ali Ukrajinčeva brzina i tehnika pokazale su se dovoljnima za jednoglasnu šokantnu pobjedu na sudačkim karticama.

Britanac želi što prije ispraviti tu pogrešku i sprema se aktivirati ugovornu opciju za uzvratnu borbu, a to je ono što brine njegovog sunarodnjaka Tysona Furyja.

Ne može poslije dva poraza napasti pojas

"Najradije bih se ja borio s Usykom, odradi li Joshua revanš i izgubi li ponovo, a mislim kako bi mogao, naša borba definitivno otpada. Ne možete poslije dva poraza uskočiti u borbu za pojas teškaškog prvaka“, ispričao je Gypsy King

"Neka prepusti meni Usyka, kad ga sameljem, dat ću priliku Joshui kojeg ću također samljeti. Poslije toga bih se umirovio, a neka se oni bore za pojaseve“, dodao je.

Borba Furyja i Joshue jasno puno više zanima boksačke promotore na Otoku jer je marketinški puno isplativija od one Usyka i Furyja, ali Joshua ne želi ni čuti za veliki obračun s Furyjem dok ne izravna račune s Usykom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider