FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
stipe nije bio zadovoljan

Prvi obračun Miočića i Cormiera otišao na stranu Amerikanca: Težak poraz na otvaranju TUF-a!

Krenuo je UFC-ov reality show The Ultimate Fighter (TUF) u kojem su glavni treneri momčadi glavni akteri UFC 226 eventa Stipe Miočić i Daniel Cormier.

Galerija Stipe Miočić i Daniel Cormier (Screenshot YouTube) Cormier i Miočić (Screenshot) Stipe Miočić i Daniel Cormier (Screenshot YouTube) +1 Cormier i Miočić (Screenshot)

U SAD-u je noćas po hrvatskom vremenu emitirana prva epizoda najnovije sezone UFC-ovog reality showa “The Ultimate Fighter” (sezona 27.) u kojoj uloga trenera pripada UFC prvacima Stipi Miočiću i Danielu Cormieru, prenosi Fightsite.hr.

U dvoboju lake kategorije između Joea Giannettija, koji je predstavljao Tim Cormier, i Johna Gunthera, koji je bio dio Tima Miočić, slavio je Cormierov borac prekidom u prvoj rundi.

Čim je sudački gong označio početak meča, Gunther je krenuo na Giannettija i stisnuo ga uz kavez. No, zaboravio je zaštiti svoj vrat što je iskoristio njegov protivnik te ga je giljotinom završio za samo 20 sekundi. Gunther nije želio tapkati pa ga je Giannetti davio sve dok ovaj nije pao u nesvijest.

Ovo je bio posebno gorak poraz za Stipu Miočića s obzirom na veze s Guntherovim Strong Stlye MMA gymom u Ohiu. U ovaj dvoboj Gunther je ušao s 3-0, a Giannetti s 6-0.

Tako je već na početku natjecanja Miočić ostao bez jednog predstavnika u lakoj kategoriji, a Cormier je ubilježio prvu vrlo laganu pobjedu.

U sljedećoj epizodu ćemo gledati dvoboj u perolakoj kategoriji. Tim Miočić će predstavljati Kyler Phillips, a Tim Cormier Brad Katona. Stipe će tražiti prvo slavlje za svoju momčad kako bi poravnao rezultat uoči trećeg kola.

Tim Cormier:

Laka kategorija

Thai Clark
Joe Giannetti
Luis Pena
Richie Smullen

Perolaka kategorija

Tyler Diamond
Brad Katona
Bryce Mitchell
Ricky Steele

Tim Miočić:

Laka kategorija

John Gunther
Jose Martinez
Mike Trizano
Allan Zuniga

Perolaka kategorija

Jay Cucciniello
Suman Mokhtarian
Dulani Perry
Kyler Phillips

Prolazi u 2. kolo: Giannetti

Eliminiran: Gunther

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider