FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
za sve je kriv wayne rooney

Bizarna tučnjava MMA borca i oca poznatog BiH nogometaša na ulici: Prolaznik sve snimio

Neriješeni računi doveli su do okršaja na ulici usred dana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Meho Bešić, otac nogometaša Evertona Muhameda Bešića, i MMA borac Fahrudin Ferizović sukobili su se na ulici u Srebreniku.

Sve je snimio prolaznik, a Ferizović je objasnio pozadinu okršaja.

"On je gradio kuću pa je od mene posudio 11.000 eura. Dakle, dužan mi je novac. Njegov sin Muhamed vratio je značajan dio duga, ali ostalo je spornih 2000 eura koje sam čekao. Problemi su nastali kada je počeo prijetiti. To je učestalo otkako je izašao iz zatvora", prenosi Dnevni avaz.

"Više puta je išao na policiju da me prijavljuje, a ustvari on je meni prijetio. Slao mi je fotografije automatskih pušaka, pozivao me je putem telefona i psovao. Sve sam to uredno prijavio policiji. Govorili su mi da me traži te da sa sobom nosi pištolj", tvrdi Ferizović, koji je opisao detalje sukoba.

Gaethje je ipak tapkao Otkrio detalj iz borbe za koji nitko nije znao: Pogledajte dobro taj Khabibov potez, ali i Gaethjeovu reakciju divider

''Zaletio se vozilom u mene. Skrenuo sam i izbjegao ga. Izašao je iz automobila i nasrnuo je na mene. Pokušavao sam ga smiriti. U jednom trenutku zavukao je ruku u džep, tada sam ga polugom savladao i oborio na asfalt. Nanio sam mu ozljede, ali samo sam se branio."

"Za njegov dug imam svjedoke. Kao čovjek sam mu posudio i njegov sin je preuzeo dug. Za ostatak duga kao kauciju dao mi je sat. Taj sat posebna je serija Wayne Rooney, izdana kada je taj igrač prešao iz Manchester Uniteda u Everton. Muhamed je dobio taj sat i dao ga ocu, a on ga je kod mene založio. Govorio sam mu da ću ga vratiti kada mi da novac", dodaje.

Sat koji je u pitanju proizveden je u limitiranoj seriji od 67 primjeraka - 65 titanskih i dva zlatna.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider