FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
NEPORAŽENA U OCTAGONU

Trenutno najpopularnija UFC-ova ljepotica borit će se idućeg mjeseca na velikoj priredbi

Tracy Cortez novi ispit u Octagonu imat će na UFC 274 priredbi protiv Brazilke Melisse Gatto.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije dugo trebalo da Tracy Cortez (9-1, 3-0 UFC) postane UFC-ova borkinja vrijedna pažnje. Nakon što je putem UFC-ovog Contender Series showa izborila ugovor s promocijom, očekivano je promocija u njoj prepoznala marketinški potencijal. Kombinacija atraktivnog izgleda, teške životne priče i talenta uvijek je dobitna formula.

Taj talent ponekad varira pa neke borkinje ne opravdaju ono što UFC uloži u njih, no za sada se čini kako je ova 28-godišnjakinja iz Arizone poprilično nadarena. Tri pobjede u dosadašnja tri nastupa u Octagonu ostvarila je čisto i potvrdila se kao potencijal kojem vrijedi pridati ozbiljniju pažnju.

Nije joj s marketinške strane loše došla niti veza s popularnim borcem i bivšim dvostrukim izazivačem, Brianom Ortegom, s kojim je odnedavno i zaručena.

Slijedom dobrih nastupa do sada, na redu je borba na velikoj priredbi. Još prošlog mjeseca ugovoren joj je nastup na UFC 274. Radi se o grandioznom UFC-ovom programu dogovorenom za rano jutro 8. svibnja u Phoenixu, najvećem gradu savezne države iz koje ona dolazi.

UFC 274 je za samo tri tjedna

Još jedan je to dokaz koliko UFC očekuje od nje, budući da će priliku za dodatni uzlet imati kod kuće. I trenutno je itekako moguće da se nađe na glavnom dijelu programa priredbe koju predvode Charles Oliveira i Justin Gaethje.

Tracy će se boriti protiv Melisse Gatto (8-0, 2-0 UFC), još jedne vrlo talentirane borkinje. Gatto dolazi iz Brazila te se u dosadašnja dva nastupa iskazala tako što je obje pobjede upisala prekidom. Svakako je i ona vrijedna pažnje.

Ipak, veća pažnja biti će na Tracy, koju su već mnogi proglasili najljepšom borkinja svijeta u ovom trenutku, što je svakako vrijedan atribut. UFC je već do sada u svojim redovima imao borkinje takve reputacije, ali rijetko koja je uspjela to spojiti s jačim rezultatima.

Ako Tracy savlada Melissu Gatto, pred njom se otvara puno prilika za zvjezdani status. No, trebat će još jednom prezentirati svoj talent, ali i ono što je radom na treningu postigla.

UFC 274 priredbu imat ćete priliku pratiti uživo putem portala gol.hr u noći s 7. na 8. svibnja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider