FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SPEKTAKL U SAUDIJSKOJ ARABIJI

VIDEO Boksačko iznenađenje: Kontroverznog youtubera porazio brat Tysona Furyja

Održan je boksački meč u koji su bile uprte oči svijeta, a Tommy Fury u njemu je savladao Jakea Paula.

Tommy Fury vs. Jake Paul (Foto: Afp)

Saudijska Diraja ugostila je boksački meč koji se s nestrpljenjem čekao, meč koji je zapravo izašao iz okvira samog boksa zbog cijele svoje pozadine.

Jake Paul i Tommy Fury napokon su odradili svoj dugoočekivani okršaj, koji je dosad dva puta bio dogovaran pa otkazivan. I sve je završilo onako kako se činilo da neće.

Fury pokazao što znači biti boksač

Tommy Fury slavio je podijeljenom odlukom sudaca nakon osam rundi, iako većina pratitelja smatra da je to na bodovnim karticama trebalo biti uvjerljivije.

Brat Tysona Furyja zapravo je prvi pravi boksač s kojim se poznati youtuber u svojoj boksačkoj karijeri dosad susreo. Unatoč tome, bio je proglašen autsajderom, na račun svojih ne baš impresivnih dosadašnjih pobjeda, ali isto tako i na račun pobjede Paula protiv UFC legende Andersona Silve.

23-godišnji Fury, koji je također poznatiji po svojim sudjelovanjima u reality showovima nego po boksačkoj karijeri, ponudio je Paulu nešto s čim se on još nije susreo. Kretanje i tehniku klasičnog boksača, odnosno nekoga čija je borilačka škola u potpunosti unutar okvira "slatke znanosti".

Tommy nije osramotio obiteljsko prezime

Paul je imao svojih prilika u prvim rundama, no kako je vrijeme prolazilo, tako je Fury potvrđivao svoju tehničku superiornost ispred talentiranog, no i dalje ipak tehnički sirovog youtubera.

Tako je mogao slaviti veliku pobjedu, ali i činjenicu da nije osramotio svojega brata Tysona Furyja, ali i oca Johna Furyja, koji su imali ne baš lijepe najave po pitanju toga što će mu se dogoditi ako izgubi. To se, na njegovu sreću, nije dogodilo.

Paul je tako doživio svoj prvi poraz, dok je Fury ostao neporažen, ujedno savladavši svojeg tek drugog protivnika s pozitivnim omjerom pobjeda i poraza.

Borci su se na kraju pozdravili, a sve vodi tome da će publika dobiti priliku pogledati revanš, na koji Paul prema ugovoru ima pravo.

Meču su prisustvovale i mnoge poznate osobe iz sportskog svijeta, poput Cristiana Ronalda, Mikea Tysona i Deontaya Wildera.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider