FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
AKCIJA U LONDONU

Težak poraz bivšeg trostrukog izazivača, Oezdemir zaustavio nalet Paula Craiga

Četvrti poraz u nizu nanio je Nikita Krylov nekad sjajnom Alexanderu Gustafssonu na UFC Fight Nightu u Londonu, dok je Volkan Oezdemir savladao Paula Craiga.

Alexander Gustafsson (Foto: Afp)

MMA je okrutan sport. Sport gdje nije lako doći na vrh i steći popularnost, ali je vrlo lako pasti s njega. Već ranije je to osjetio Alexander Gustafsson, no večeras kao da je na dno dodatno zakucan. I to naoko ne baš jakim udarcem Nikita Krylova.

Nekada trostruki izazivač za titulu UFC prvaka u poluteškoj kategoriji te čovjek za kojeg su mnogi i danas uvjereni kako je u rujnu 2013. godine trebao upisati pobjedu nad Jonom Jonesom, doživio je četvrti poraz u nizu te je bez pobjede pet i pol godina.

Gustafsson je pao na zapravo tužan način

I tu je najviše tužan način na koji je "The Mauler" pao. Čovjek koji je nekad bio sposoban voditi bespoštedne ratove završen je za samo 65 sekundi. Krylov ga je prvo pogodio udarcem nogom, koju je Šveđanin uspio uhvatiti, a onda ga je na pod poslao aperkatom. Ali, bio je to udarac kakve je Alex nekad bez većih problema primao.

Nakon što se već jednom umirovio, frustriran raznim ozljedama te uz nedostatak motivacije, Gustafsson je doživio drugi poraz po povratku iz mirovine. No sva četiri spomenuta poraza u nizu došla su prekidom i vjerojatno je vrijedi da nekad veliki borac zapravo završi svoju karijeru.

Kad je spomenuta borba sa sredine glavnog programa ovotjednog UFC spektakla, onda svakako vrijedi pronaći mjesta i za preostala dva okršaja glavnog programa održana prije tog.

McCann još jednom uvjerljiva, Oezdemir ugasio Craigov niz

Molly McCann potvrdila je kako se u Londonu osjeća najbolje te je došla do još jedne pobjede prekidom pred svojom publikom. Ovog puta pod njenim udarcima stradala je Hannah Goldy.

U još borbi poluteške kategorije do velike je pobjede došao Volkan Oezdemir. On je kroz tri runde uspio odgovoriti na sve provokacije Paula Craiga, koji ga je svim silama pokušao odvući u borbi na podu te je na nogama odrađivao i više nego dovoljno za pobjedu jednoglasnom sudačkom odlukom.

Craigu je tako prekinut niz od šest borbi bez poraza, dok je Oezdemir napokon slavio, nakon dva neuspješna ulaza u Octagon.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider