FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
posjetili smo Miočiće

Stipina rodbina u Hrvatskoj svim srcem uz UFC prvaka: ''Pekli smo janjca, on je veseljak''

Dnevnik Nove TV posjetio je mali zaseok kod Rtine čije je ime u svijetu proslavio UFC prvak Stipe Miočić.

Stipe Miočić kod rodbine u Hrvatskoj (Obiteljski album)

Stipe Miočić imat će priliku postati jedini borac u teškoj kategoriji koji će tri puta zaredom obraniti naslov prvaka. Spektakularna borba iz Bostona pratit će se u cijeloj Hrvatskoj, a posebno će kao i uvijek biti u Rtini pokraj Zadra, u zaseoku Miočići.

Rodbina i obiteljski prijatelji uz dobru hranu i piće probdiju noć u iščekivanju borbe, koja obično počinje pred zoru. Tako će biti i ove nedjelje kada od 4 sata ujutro počinje prijenos uživo na GOL.hr-u!

''Stipe je iz krša, pun žila i krvi, stojimo iza Stipe da on bude broj jedan. Najbolji, nemamo boljeg od Stipe'', kaže Željko Miočić.

Ishod meča u Rtini uopće nije upitan.

''Eto, nemam vam što reći nego svi čekamo taj trenutak, mislimo da će Stipe dobiti, ja sam već rekla da hoće'', poručuje Krstina Miočić, a Željko dodaje:

''Pobjeda, nema mu premca. On kaže da negdje oko 111 kila ima i da se spremio za meč.''

Stipe je u rodnom kraju svog oca prvi put bio prije dvije godine i oduševio se krajem, ali i ljudima. Na svoje je rođake i kumove ostavio dubok dojam.

''On se s nama družio do juta, boćali smo, pekli smo janjca, ja i on smo pekli janjca. Ja sam mu dao da loži i tako smo se mi tu bili družili. On je veseljak, društven, miran, kao da nije iz kaveza'', priča Željko.

Iako je Stipe rođen i odrastao na drugom kraju svijeta, korijene nije zaboravio, a njegovi se mečevi u Miočićima ne propuštaju.

''Na televiziji kad se bori , onda sav drhtiš. Ponosiš se sa Stipom, ipak su tu korijeni iz Miočića naših.''

A u domu Stipinih kumova bit će veselo i u noći sa subote na nedjelju, kada će se srca punih ponosa pratiti još jedna Stipina velika borba.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider