FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Još će on u kavez

Stipe Miočić zabrinuo navijače, ali ipak ne odlazi u mirovinu

Stipe Miočić još uvijek ne zna kad će, gdje i protiv koga idući put nastupiti u UFC-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Krajem ožujka prošle godine Stipe Miočić je nokautom u drugoj rundi izgubio i predao Francisu Ngannouu pojas prvaka teške kategorije u UFC-u.

Prošlo je od tada 10 i pol mjeseci, a Miočić se u međuvremenu više nije borio, ne istupa puno u medijima i posvetio se obitelji.

Njegovi obožavatelji nadaju se da još uvijek nije rekao posljednju riječ odnosno da ima nečeg konkretnog u glasinama glede mogućeg čema s Jonom Jonesom, za privremenog prvaka teške kategorije (ukoliko se Ngannou povuče iz organizacije uslijed napetog odnosa i neizvjesnih pregovora s predsjednikom Danom Whiteom).

Miočić se oglasio na Instagramu, objavivši story na Instagramu sa suprugom i djecom:

"Odlično jutro s obitelji, na prisezi u vatrogasnoj službi Westlakea. (Ne, nisam se umirovio)", poručio je Stipe.

Miočić i Jones uskoro u UFC kavezu?

Ovom prisegom Miočić je postao vatrogasac na puno radno vrijeme, a to je ono što je najavio kao svoje zanimanje nakon što završi profesionalnu borilačku karijeru. U nekoliko navrata je Stipe o tome pričao i upravo zbog toga se i jest ogradio, naglasivši da nema govora o umirovljenju, barem ne za još neko vrijeme.

Miočić će ove godine navršiti 40 godina i očito ne želi još u mirovinu. Gledat ćemo ga ponovno u kavezu, a nadamo se da će detalji njegova idućeg meča biti što skorije objavljeni.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider