FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Borba godine na GOL.hr-u

Samouvjereni Miočić najavio: Srušit ću UFC rekord pobjedom nad Ngannouom!

UFC prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić samopouzdano je najavio kako će prekinuti rekord UFC-a po broju uzastopnih obrana naslova prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stipe Miočić inače ne priča puno, ali UFC prvak u teškoj kategoriji uvjeren je da će pobijediti u borbi za obranu titule u teškoj kategoriji protiv Francisa Ngannua na glavnom događaju UFC-a 220 u Bostonovu TD Gardenu koji uživo možete pratiti na GOL.hr-u!

Pobjeda nad Ngannuom u nedjelju po hrvatskom vremenu (4:00) osigurala bi Miočiću treću uzastopnu obranu naslova u teškoj kategoriji, a to dosad još nikome u povijesti nije pošlo za rukom.

''Srušit ću taj rekord'', izjavio je Miočić u ekskluzivnom intervjuu za WKYC.com.

Iako je već 20 mjeseci šampion, Miočić nema namjeru zaustaviti se na tome. Pobjedom nad Dos Santosom na UFC-u 211 u Dallasu 13. svibnja prošle godine izjednačio je rekord po broju obranjenih titula, a sada stvarno može ući među besmrtnike.

Ngannou je svoju šansu zaradio impresivnim nokautom u prvoj rundi protiv bivšeg prvaka Alistaira Overeema te se neposredno nakon borbe proglasio pravim UFC prvakom i zahvalio Miočiću što čuva pojas za njega. I otad šalje slične poruke.

''On je velik, čvrst, jak, udara žestoko. Bacat će klasične udarce, ali ako budem radio ono što trebam raditi, bit ću dobro. Ja ću nastaviti s pobjedama i opet ću svima začepiti usta. To je ono šta ja radim. Ostajem prvak, ništa se neće promijeniti'', poručio je Stipe.

Jednako misli i njegov otac Bojan Miočić s kojim smo jučer ekskluzivno razgovarali.

"Ja mislim druga, treća runda. A moja žena kaže prva runda, a do sada je uvijek bila u pravu. Ali nikad ne znaš. Jedan udarac sve rješava'', poručio je Miočić stariji.

Spektakularni UFC 220 s dvije borbe za naslov prvaka, u teškoj i poluteškoj kategoriji te borbom Stipe Miočić - Francis Ngannou kao poslasticom večeri gledajte od ove nedjelje ujutro od 4:00 na GOL.hr-u!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider