FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
malo se zaletio

Francis Ngannou već "pobijedio Miočića": Objavio ideju koja će razljutiti UFC!

Tko visoko leti, nisko pada. Tako otprilike glasi izreka koja je idealna za idući "biser" koji je izvalio Kamerunac Francis Ngannou.

Francis Ngannou (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nije dugo trebalo da Kamerunac Francis Ngannou krene stopama Conora McGregora i poželi si boksačku karijeru, prenosi Fightsite. To je nešto na što je predsjednik UFC-a Dana White posebn alergičan, pogotovo kada izjava Ngannoua dolazi četiri dana prije superborbe protiv Stipe Miočića za pojas prvaka UFC-a.

Gostujući u podcastu “Outside the Cage”, izazivač u teškoj kategoriji je pogledao u budućnost nakon 21. siječnja i meča protiv Stipe Miočića u Bostonu na UFC-u 220. Stipu je, očekivano, već “spremio u ladicu”, a u svojoj viziji onoga što će se dogoditi, okrenuo se novim izazovima.

“Najprije ću proći Stipu, ali moj prvi san je bio postati svjetski prvak u boksu. Tako da bih volio dobiti priliku boriti se protiv Anthonyja Joshue. Hoće li prilika doći, vidjet ćemo. Ja sam svakako otvoren za taj meč. Stipe je trenutačno prvi cilj”, otkrio je Ngannou da sanja boksačku karijeru.

Upitan o izazovima unutar Octagona ukoliko postane UFC prvak u teškoj kategoriji, Ngannou razmišlja baš kao i njegov poslodavac – komercijalno. Od svih potencijalnih protivnika za oko mu je zapeo bivši prvak Brock Lesnar.

“Kao izazivač, cilj mi je bio boriti se protiv nekih boraca koji bi me doveli do prilike stići do izazivačke pozicije. Ali kao prvak, mislim da su oni ti koji moraju doći k meni, a ja ću im pokazati da sam ja kralj. Ali također bih volio vidjeti meč Ngannou vs. Lesnar. Lesnar mi se čini kao fizički iznimno snažan boraca i volio bih ga testirati”, zaključio je Ngannou.

Joshua je u boksu, Lesnar je u WWE-u, stoga će se oba ova Ngannouva sna jako teško realizirati u 2018. godini. No njegovi planovi će prije svega ovisiti o ishodu dvoboja 21. siječnja protiv Stipe Miočića.

Recimo i da se Kamerunac već pripremio za borbu sa Stipom. Na svom Instagramu Ngannou je objavio fotografiju sebe u frizerskom salonu, s friško pripremljenim izgledom za meč.

"Frizura za meč prvaka. #UFC220".

Ajde, nije loše. Barem će uredno izgledati kao gubitnik meča...

 

Championship haircut #UFC220

A post shared by Francis Ngannou (@francisngannou) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider