FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakav šaljivdžija

Tko je rekao da Miočić nije šaljiv? Pogledajte kakvu je "šegu" Stipe prodao "Čudu od dječaka"

Stipe Miočić dobro se zabavio na posljednjem medijskom sučeljavanju uoči velike borbe UFC prvaka u srpnju ove godine.

Galerija Miočić dekoncentrira Wonderboya Thompsona (Screenshot) Stipe Miočić (Screenshot) Stipe Miočić (Foto: AFP) +2 Stipe Miočić (Foto: AFP)

Stipe Miočić dobro se zabavljao na velikoj press-konferenciji koju je UFC organizirao uoči proteklog vikenda održane UFC 223 priredbe u Brooklynu, prenosi Fightsite.hr.

Podsjetimo, nakon bizarnog razvoja događaja u danu koji je bio rezerviran za vaganje uoči UFC 223 priredbe, vodeća MMA promocija okupila je pred medijima gotovo pa sve glavne aktere svojih nadolazećih događaja.

Našli su se tu tako brojni prvaci, izazivači te ostala poznata lica iz svijeta slobodne borbe, a među njima i teškaški prvak Miočić, koji se tamo našao kako bi promovirao svoj meč s Danielom Cormierom.

No osim brojnih zanimljivih izjava i sučeljavanja, kamere su na tom događanju uhvatile i jedan zabavan kadar u kojem je Stipe odlučio nasmijati okupljene tako što je onako spontano i prijateljski narušio koncentraciju Stephena ‘Wonderboya’ (čudo od dječaka) Thompsona koji je taman ozbiljan pozirao za fotografiranje.

Thompson je njegovu šalu prihvatio, te se srdačno nasmijao. Uostalom, kao borac u velteru nije imao izbora nego prihvatiti šalu najuspješnijeg teškaša u povijesti UFC-a, odnosno najopakijeg čovjeka na planeti, kako se često Miočić voli nazivati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider