FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"nadaj se da lesnar otpadne"

Stipe direktno "zaprijetio" Cormieru, ovaj mu odgovorio: "Definitivno ti se neće svidjeti"

Stipe Miočić još je jednom izazvao reakciju kod čovjeka koji mu je oduzeo pojas UFC prvaka.

Cormier nokautirao Stipu Miočić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Stipe Miočić ne popušta s pritiskom da dobije novu priliku za meč protiv Daniela Cormiera, čovjeka koji mu je u srpnju oduzeo naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji. Prije dva tjedna Miočić je znakovito uz fotografiju sebe kako udara Cormiera napisao "pošaljite mi lokaciju". Sada je otišao i korak dalje.

U novom tvitu Miočić se direktno obratio Danielu Cormieru, koji mu je čak i odgovorio.

"DC, bio sam na raspolaganju za Madison Square Garden. Na raspolaganju sam i sada. Kada se borimo? Završit ću te", napisao je Stipe, koji na odgovor nije trebao čekati predugo.

"Nadaj se da će Lesnar otpasti. Jer ako ćemo se nas dvojica opet boriti, definitivno ti se neće svidjeti ono što dolazi u tvom smjeru!!! Nikako ne bih volio biti ti ni u jednoj borbi! Radije bih se borio sam protiv sebe", napisao je Cormier.

Nakon toga jedan je ljubitelj MMA-a odgovorio na Cormierovu poruku i poželio vidjeti meč Stipe i Caina Velasqueza. Daniel je tu ideju gotovo pa ismijao.

"Nemoj to raditi Stipi. Pogledaj što sam mu ja napravio, a Cain je bolji od mene."

Podsjetimo, Cain Velasquez spreman je za povratak u kavez, a to je nedavno potvrdio i njegov trener. Moguće je da ćemo prije vidjeti dvoboj dvojice po mnogima najboljih teškaša u povijesti UFC-a (Caina i Stipe), nego revanš Miočića i Cormiera.

Možda bi idealna prilika za to bila 27. siječanj, kada se na isti dan, praktički u istom terminu, održava još jedan MMA event, Bellator 214. Bit će to izravni okršaj dviju konkurentskih MMA organizacija, a meč Stipe i Caina ili Stipe i Cormiera zasigurno bi značio puno na glavnom programu UFC-a 233.

Na glavnom programu Bellatora u toj večeri borit će se, između ostalog, legendarni Fjodor Emelianenko i Ryan Bader te Gegard Mousasi i Rafael Jovaro Jr.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider