FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
emotikoni sve govore

Miočić fotografijom podsjetio da je veliki šampion unutar, ali i izvan oktogona!

Stipe Miočić još je jednom podsjetio da u njegovom životu postoje i druge stvari osim borbe u oktogonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stipe Miočić idućeg vikenda po treći put brani svoj UFC naslov prvaka u teškoj kategoriji. Ako pobijedi Francisa Ngannoua u Bostonu, Miočić će postati jedini u povijesti koji je tri puta zaredom obranio naslov u teškoj kategoriji. No, on je uvijek govorio da mu to nije bitno, a to je dokazao i fotografijom na svom Instagram profilu.

Kao što mnogi znaju, Miočić nije jedino i isključivo UFC borac. On je u slobodno vrijeme vatrogasac, koji radi na pola radnog vremena u svom Clevelandu. Fotografija s jedne od akcija svoje postaje, uz komentar "vatra, vatra, vatra", osvanula je na njegovom profilu, a mnogi se pitaju zašto.

Stipe je vjerojatno htio naglasiti da postoje i druge stvari u životu osim MMA-a. On je jedini vrhunski borac u UFC organizaciji koji uz to što se bavi borbom ima i službeni posao. Miočić je nebrojeno puta već naglasio da obožava to čim se bavi, a u to se uvjerila i ekipa Nove TV koja ga je lani posjetila u Clevelandu.

Vatrogasnu postaju u Valley Viewu, mjestu gdje svoj poziv obavlja MMA borac, postjetio je reporter Nove TV Vlado Boban. Gradić se nalazi u okolici Clevelanda, a tamo su razgovarali s Miočićevim šefom Bobbyjem.

"Stipe je sjajna osoba. Radi otprilike jednom tjedno po 12 sati", rekao je Stipin šef, pa otkrio što su mu dečki iz postaje kupili kada se saznalo da će pojas UFC prvaka još prošle godine braniti protiv Juniora dos Santosa.

"Svi su ovdje jako dobri prijatelji i vole zezanciju. Dečki su mu kupili lutku Dos Santosa, koju Stipe drži u svom ormariću u svlačionici", rekao je šef Bobby.

Boban je pri tom posjetu bio razgovarao i sa Stipom, koji mu je otkrio koliko zapravo voli svoj posao.

* Jeste li ikada spasili nekomu život kao medicinski tehničar?

"Jesam, da. Nekoliko puta. To je nevjerojatno. To je ono zašto se pripremate kao vatrogasac i medicinski tehničar. Nekomu spasiti život. Ne može bolje od toga. Poseban osjećaj".

* Još uvijek imate vremena za to?

"O da. Mislim da radim još jednu smjenu ovaj tjedan. Moram provjeriti raspored", rekao je Stipe, svega 10 dana prije ogleda protiv JDS-a, kojeg je završio nokautom u prvoj rundi.

 

 

A post shared by Stipe Miocic (@stipemiocicufc) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider