FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Nova TV u clevelandu

Miočić ima lutku Dos Santosa u ormariću: JDS, gadno ti se piše!

Ekipa Nove TV posjetila je vatrogasnu postaju u kojoj UFC-ov prvak Stipe Miočić povremeno radi i spašava ljudske živote.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U rano jutarnjim satima 14. svibnja u oktagon u Dallasu ući će UFC-ov prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić, te će nastojati obraniti titulu protiv posljednjeg čovjeka koji ga je porazio - Juniora dos Santosa. Ekipa Nove TV nalazi se u Clevelandu, mjestu gdje živi, trenira i radi kao vatrogasac američki Hrvat Miočić.

U srijedu su posjetili vatrogasnu postaju u Valley Viewu, mjestu gdje svoj poziv obavlja MMA borac. Gradić se nalazi u okolici Clevelanda, a tamo su razgovarali s Miočićevim šefom Bobbyjem.

"Stipe je sjajna osoba. Radi otprilike jednom tjedno po 12 sati", rekao je Stipin šef, pa otkrio što su mu dečki iz postaje kupili kada se saznalo da će pojas braniti protiv JDS-a.

"Svi su ovdje jako dobri prijatelji i vole zezanciju. Dečki su mu kupili lutku Dos Santosa, koju Stipe drži u svom ormariću u svlačionici", rekao je Bobby, te dozvolio novinaru Nove TV Vladi Bobanu da zaviri u privatni prostor UFC prvaka.

Podsjetimo, prije dvije godine Dos Santos je kontroverznom jednoglasnom sudačkom odlukom slavio protiv Miočića, a za ovaj dvoboj Brazilac tvrdi da ga namjerava riješiti prije kraja druge runde.

"Stipe Miočić nije šala, on je prava stvar. Udara iznimno jako, ima jako dobre boksačke kvalitete, vrlo je dobar hrvač, dobro ga poznajem… Ali ja sam broj 1 u ovoj diviziji. Moje predviđanje je da ću ga završiti prije kraja druge runde. Jako ga poštujem, ali ja pobjeđujem", tvrdi JDS.

Miočić nije bio impresioniran riječima bivšeg prvaka.

"Iskreno me baš briga što će on ponuditi. Ja sam toliko napredovao kao borac, a JDS će imati priliku upoznati novog, boljeg mene", zaključuje UFC prvak.

Glavni Fight Card UFC 211 eventa u Dallasu započinje u 4 sata ujutro po hrvatskom vremenu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider