FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
zbog toga se još čeka?

Stipe Miočić nasjeo na foru: Neće braniti naslov protiv Francisa Ngannoua? "Znam protiv koga, ali neću vam reći"

Je li moguće da Stipe Miočić, zbog dominantne pobjede protiv Francisa Ngannoua u siječnju 2018. godine, ne želi ponovno u oktogon s Predatorom, već želi novopridošlog Jona Jonesa?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stipe Miočić gostovao je kod podcastera i bivšeg profesionalnog sportaša Pata McAfeeja. U jednom iskrenom i opuštenom razgovoru "pročešljali" su nekoliko tema, a među njima i pitanje o Stipinom idućem suparniku i datumu borbe.

Duhoviti McAfee je digao Miočića na foru s pitanje:

* Za svaku borbu se pripremaš drugačije pretpostavljam. Daniel Cormier je puno drugačiji borac od Francisa Ngannoua, no pretpostavljam da si se za njega pripremao drugačije nego što se pripremaš sada za Jona Jonesa?

Miočić je odgovorio na pitanje kako se priprema za svaki meč posebno, no nije komentirao ovaj dio o Jonesu, na što ga je kasnije podsjetio McAfee.

* Sve nas zanima protiv koga ćeš se boriti, a vidim da Ariel Helwani gura tezu da bi se trebao boriti protiv Jona Jonesa. Kada ti moraju reći da se boriš? Koliko unaprijed? Imaš li ti ikakvog glasa u svemu tome?

"Definitivno mogu reći da se borim ove godine. Ali neću reći protiv koga", izrekao je Stipe i odmah uzbudio voditelja podcasta.

gol expired Novo postolje: Filip Zubčić briljantnom drugom vožnjom osvojio drugo mjesto u Adelbodenu! divider

* Čekaj! Znaš protiv koga ćeš se boriti?!

"Da, da... Možda znam, možda ne znam. Nisam siguran", kazao je Stipe.

Nakon nekih 10-ak minuta McAfee je pokušao još jednom dignuti Miočića na foru.

* Stipe hvala ti što si gostovao u našem podcastu. Sretno u tvojoj idućoj borbi u travnju.

"Čekaj, zar se borim u travnju?

* Da rekao si nam ranije.

"Rekao sam možda u ožujku, travnju, lipnju ili srpnju."

* Dobro ali ja sam odličan kartaš i dobro čitam ljude. Sretno u borbi u travnju.

"Ako ću se boriti u travnju, hvala ti."

U četvrtak smo pisali o tome kako bi se Miočić trebao boriti najranije u travnju, jer je glavni event u ožujku UFC 259 bukiran do vrha. Imat ćemo tri borbe za naslov prvaka, a event će predvoditi okršaj Jana Blachowicza i Israela Adesanye za naslov prvaka u poluteškoj.

Osim tog meča vidjet ćemo i prvu obranu Petra Jana u bantamu protiv Aljamaina Sterlinga, te novu obranu naslova prvakinje u perolakoj kategoriji Amande Nunes protiv Megan Anderson.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider