FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
preklinjao za milost

Ne boji se ubojitih udaraca, ali Miočić zato ne podnosi i vrišti zbog...

Stipe Miočić pokazao je svoju bolnu točku u novom, ujedno i posljednjem UFC-ovom Embedded vlogu uoči spektakla u Dallasu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

UFC je objavio peti, posljednji u nizu videa koji predstavljaju borce dvije glavne borbe UFC 211 spektakla u Dallasu. Glavna borba večeri bit će revanš Stipe Miočića i Juniora dos Santosa, a kao druga najzanimljivija je još jedna borba za pojas između prvakinje Joanne Jedrzeczyk i Jessice Andrade.

Kamere su pratile borce u hotelima, zatvorenim, ali i otvorenim treninzima. Miočić je po običaju bio najduhovitiji od četvero boraca, pa je tako pokazao da se ipak nečega boji i vrišti od straha!

Nakon odrađenog treninga ili teškog meča u bilo kojem sportu, sportaši sve više prakticiraju hladne kupke kako bi se mišići što bolje i što brže oporavili. Američki Hrvat mrzi hladne kupke, a to je pokazao i pred kamerama kada je vrištao na hladnu vodu, a potom je i "preklinjao" da mu treneri ne ubace led u nju.

U svakom slučaju još nas je jednom dobro nasmijao i zabavio uoči najvažnijeg meča karijere protiv posljednjeg čovjeka koji ga je pobijedio - Juniora dos Santosa.

Spomenimo i da je u petak odrađeno službeno vaganje, na kojem je Miočić bio 111.5 kilograma težak, a Cigano svega pola kilograma lakši.

Izravni prijenos borbi glavnog programa UFC 211 možete pratiti na GOl.hr-u u nedjelju od 4 ujutro, a snimku možete pogledati na Novoj TV u večernjem terminu od 23 sata.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider