FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nedjelja ujutro na gol.hr

Stipe Miočić – Junior dos Santos: "UFC je 'broj jedan' na svijetu"

Stipe Miočić i Junior dos Santos sučelit će se za naslov UFC-ova prvaka u teškoj kategoriji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još samo dva dana ostala su do UFC 211 spektakla u Dallasu i borbe za naslov prvaka u teškoj kategoriji između Stipe Miočića i Juniora Dos Santosa, a meč ćete UŽIVO moći pogledati na GOL.hr-u u nedjelju od 4 ujutro, a snimku na Novoj TV u večernjem terminu od 23 sata.

Svi borci stigli su u Dallas, pogledajte što nas sve čeka u noći sa subote na nedjelju. Prvi službeni susret Stipe Miočića i Juniora Dos Santosa nakon dvije i pol godine. Stipe s pojasom prvaka, a Junior sa željom da ga vrati. Prije dvije i pol godine, slavio je Brazilac.I bio je to posljednji Miočićev poraz. Reporter Dnevnika Nove TV Vlado Boban ekskluzivno je razgovarao s Miočićem u Clevelandu, a u razgovoru su se dotakli i tog poraza u Phoenixu iz 2014. godine. Nakon tog poraza Stipe je nanizao: četiri pobjede, osvajanje naslova i obranu naslova.

A na putu do nove obrane, stoji mu upravo čovjek kojemu želi uzvratiti. Ne može bolje!

"Bila je ovo teška borba! Dobro je vratiti se. I ponovno osjetiti kako je to boriti se ovdje! UFC je 'broj jedan' na svijetu", kaže Dos Santos.

A ovo su protagonistice druge glavne borbe večeri! Jedna je najbolja borkinja na svijetu: Poljakinja Joana Jędrzejczyk. A njezina protivnica je Brazilka Jessica Andrade.

Tko će slaviti u borbi za UFC naslov (UŽIVO GOL.hr nedjelja 4:00)?

Ukupno glasova:

Joanna Jędrzejczyk još nema nijedan poraz u karijeri. A titulu prvakinje obranila je već četiri puta!

"Ja sam i dalje prvakinja jer se iz dana u dan učim skromnosti! Jer naporno treniram! Jer nemam milosti prema sebi! I postavljam si izazove svaki dan", kaže Joanna.

A pogledajte sučeljavanje između Demiana Maie i Jorgea Masvidala. Kubanski Amerikanac - Masvidal - uz prijeteću gestu napustio je pozornicu, dok je Brazilac Maia pristojno pozirao.

Maia je najstariji borac ove subote. Uskoro puni 40 godina, ali i dalje je u vrhu kategorije velter. Ima šest pobjeda zaredom! Kako sad stvari stoje: pobjednik ovog meča bit će idući izazivač prvaka Tyrona Woodleyja!

"Istinski vjerujem, duboko u srcu, da mogu biti svjetski prvak! I želim dobiti tu priliku!" kaže Maia.

I za kraj: još jedan meč sa sličnim ulogom. Frankie Edgar i Yair Rodriguez borit će se u kategoriji pero, također za poziciju izazivača.

Bit će to sudar mladosti i iskustva. Amerikanac Edgar stariji je 11 godina, već je bio prvak u lakoj kategoriji. Pa onda dva puta gubio meč za titulu u kategoriji pero.

A mladi Yair Rodriguez je senzacija iz Meksika. Ima samo 24 godine i senzacionalan niz u UFC-u od šest pobjeda bez ijednog poraza.

Pogledajte mečeve od 4 sata ujutro UŽIVO na GOL.hr-u, a u večernjem terminu najbolje trenutke spektakla možete pogledati na Novoj TV nakon 23 sata.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider