FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
gledajte na novoj tv i gol.hr-u

Pogledajte odmjeravanje Miočića i Dos Santosa: Svi jedva čekaju veliki revanš

Stipe Miočić i Junior dos Santos stali su jedan nasuprot drugog u Dallasu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ljubitelji borilačkih sportova ove se nedjelje neće baš naspavati jer od 4 sata ujutro GOL.hr UŽIVO prenosi UFC 211 spektakl iz Dallasa na kojem je glavna borba Stipe Miočić - Junior dos Santos! U večernjem terminu najbolje trenutke spektakla možete pogledati na Novoj TV nakon 23 sata.

Stipe Miočić ima priliku postati peti teškaš koji je dva puta obranio pojas prvaka, a nakon toga i prvi u povijesti koji bi to napravio u čak tri navrata. Njegovom protivniku Junioru dos Santosu nije uspjelo drugi put obraniti naslov 2012. godine, a sada ima priliku opet postati prvakom u velikom revanšu kojeg nestrpljivo čeka MMA svijet.

Podsjetimo, Brazilac je pobijedio Stipu prije dvije i pol godine u, za mnoge stručnjake, jednoj od najboljih UFC borbi u povijesti. Obojica su tada osvojila navijače i čelnike organizacije i zato svi jedva čekaju novi okršaj sjajnih udarača koji su u svojim karijerama upisali čak 12 pobjeda nokautom.

Reporter Dnevnika Nove TV Vlado Boban ekskluzivno je razgovarao s Miočićem u Clevelandu, a u razgovoru su se dotakli i tog poraza u Phoenixu iz 2014. godine.

Tko će slaviti u borbi za UFC naslov (UŽIVO GOL.hr nedjelja 4:00)?

Ukupno glasova:

Stipe Miočić i Junior dos Santos nalaze se cijeli ovaj tjedan u Dallasu gdje odrađuju obaveze prema medijima i sponzorima. U svom prvom od dva sučeljavanja, drugo će biti na vaganju, Stipe i Cigano su se prijateljski pozdravili.

Unatoč tome što se bore za pojas prvaka te što su se već jednom borili, između ova dva velika sportaša nema zle krvi. Obojica su uvjereni kako će slaviti nokautom, no ovu borbu ne prate uvrede i prijetnje kakve znamo slušati uoči ovakvih mečeva.

Pogledajte kako je prošlo odmjeravanje boraca uoči UFC 211.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider