FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
stipe sprema osvetu

UFC pripremio "bombu": Miočić brani naslov u glavnoj borbi 2017. godine!

Iako još nema službene potvrde, Stipe Miočić mogao bi naslov UFC prvaka braniti protiv čovjeka koji ga je posljednji savladao u oktagonu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ako je za vjerovati borilačkom portalu Tap Nap Snap, Mirko Miočić branit će svoj UFC naslov u teškoj kategoriji protiv čovjeka koji ga je posljednji savladao - Junior dos Santos Cigano!

Anthony Obradovich, agent za Europu UFC-ovog prvaka, objavio je na svom Facebook profilu da su pregovori oko borbe u tijeku, ali da još nema službene potvrde kako je to gotova stvar. Nekoliko sati kasnije spomenuti internetski portal objavio je najavni "plakat" borbe na kojem su Miočić s pojasom i Cigano. Datum kojeg bi se borba trebala dogoditi je 13. svibanj, a mjesto radnje Dallas.

Podsjetimo, njih su se dvojica već susreli u prosincu 2014. godine u fantastičnoj borbi koja je odnijela i bonus za najbolju te večeri. Dos Santos je slavio na bodove nakon pet rundi brutalne borbe.

"Bio je to poraz koji je zapravo podigao Miočićevu karijeru na jednu višu razinu te ga u očima mnogih promovirao u ozbiljnog kandidata za titulu do koje će u konačnici stići godinu i pol dana kasnije u brazilskoj Curitibi", piše fightsite.hr.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider