FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
javio se i bivši klub

Stigla još jedna poruka zbog snimke iz Kaštela, ovaj put boksača: ''Smeće malo, bježi iz boksa''

I Alen Babić se javio nakon što je vidio snimku na kojoj nasilnici tuku mladića s posebnim potrebama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nastavljaju se reakcije na snimku koja je ove nedjelje šokirala hrvatsku javnost. U Kaštelima je nekoliko nasilnika tuklo vršnjaka te od njega tražilo novac. Policija je poručila kako dvoje nasilnika privedeno, a na društvenim mrežama se među brojnim gnjevnim reakcijama izdvaja ona našeg poznatog kick-boksača Antonija Plazibata.

gol expired Poznati hrvatski borac uputio brutalnu poruku nasilnicima iz Kaštela: ''Doći ću vam ja pokazati malo sparing'' divider

On se javio, između ostalog, i zbog toga što se pročulo da je jedan se jedan od huligana bavi borilačkim sportovima. Zbog toga se javio i naš boksač Alen Babić koji je nedavno u Engleskoj upisao četvrtu pobjedu u profesionalnoj karijeri.

''Frajeri jel? Srest ćemo se negdje. Smeće ljudsko. Kažu mi da jedan od tih bilmeza trenira boks. Smeće malo bježi iz boksa ili ću te ja maknuti'', rekao je Babić putem Instagrama.

U međuvremenu se oglasio i Odbojkaški klub Ribola Kaštela u kojem je trenirao jedan od napadača.

''Danas je u javnosti objavljena snimka zlostavljanja i maltretiranja koje najoštrije osuđujemo, a zbog brojnih upita objavljujemo da je jedan od sudionika gnjusnog događaja bivši član OK Ribola Kaštela. Bio je član našeg kluba prije 6 godina u periodu od osam mjeseci, a od tada nije dio kluba.

OK Ribola Kaštela oštro osuđuje ovaj događaj, a naša Škola odbojke, kroz koju je u 10 godina prošlo više od 2.000 djece i dalje će svoje polaznike učiti pravilnom i ljudskom ponašanju, kako na sportskom terenu tako i izvan njega, s nultom stopom tolerancije na nasilje.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider