FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Kreće licitacija

Štićenik Brocka Lesnara uzeo zlato u Tokiju! Zvijer od 120 kg lakoćom izvodi salto unatrag i sprema se pokoriti MMA ili WWE

Ima samo 20 godina i nevjerojatno je eksplozivan za teškaša, a to će uskoro na sebi iskoristiti najbolji MMA borci svijeta ili najbolji pro-hrvači, ovisi tko ponudi više.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sjajnom finalu teške kategorije u hrvanju slobodnim stilom na Olimpijskim igrama u Tokiju na veliku pozornicu je ušetao Gable Steveson, buduća velika MMA ili zvijezda profesionalnog hrvanja, ovisno o tome što odabere poslije sveučilišne karijere…

UFC 265: Lewis - Gane UFC ima novog privremenog teškaškog prvaka: Gane prekinuo Lewisov savršeni niz u Houstonu i zakazao okršaj s Ngannouom divider

Dečko ima tek 20-godina, nedavno je postao nacionalni sveučilišni prvak u teškoj kategoriji, a sad je tom uspjehu dodao i olimpijsko zlato u toj hrvačkoj disciplini pobijedivši Gruzijca Genu Petrašvilija čudesnim obaranjem s istekom vremena.

Pogledajte dramatičnu završnicu OVDJE.

Mladi američki hrvač prošetao se do finala, ali u borbi za za zlato gubio je desetak sekundi prije kraja, međutim potom je sjajnom fintom natjerao svog suparnika da zagrize, rotirao oko njega i stavio mu ruke na bokove za rušenje od dva boda i teškašku zlatnu medalju.

Ovo neće biti posljednji put da čujete njegovo ime jer mu predviđaju veliku karijeru. Steveson hrva na sveučilištu Minnesota, istom onom na kojoj je karijeru započeo legendarni UFC-ov bivši prvak u teškoj kategoriji i hrvač u WWE-u Brock Lesnar.

Lesnar je svoju popularnost u SAD-u stekao hrvajući za to sveučilište, s kojim je postao nacionalni prvak u teškoj kategoriji, a zadnjih nekoliko sezona uzeo ga je pod svoje i pripremao ga za ovaj trenutak.

On je sada došao i Steveson je postao olimpijski pobjednik uz naslov nacionalnog prvaka u toj kategoriji, a tek je na pola puta. Naime, još će dvije godine hrvati na sveučilištu i potom slijediti svog mentora, a to znači UFC ili profesionalno hrvanje, ovisno o tome tko će ponuditi više love.

Ono što ga izdvaja od ostalih jesu nevjerojatne fizičke performanse, naime, iako na kostima nosi masu borca u teškoj kategoriji s lakoćom radi salto unatrag i ostale gimnastičke figure, koje ljudi njegovih gabarita inače teško mogu i zamisliti...

Zapamtite to ime jer biste ga još dugo mogli slušati, stigao je novi Brock Lesnar.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider