FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Premijer Fico u životnoj opasnosti: Slovački mediji objavili da je atentator književnik
FIGHT!
s nekoliko hitaca

Strava u Njemačkoj! Srpski MMA borac hladnokrvno ubijen ispred restorana

Srpski MMA borac Aleksandar Stefanović ubijen je ispred restorana u Dusseldorfu.

Svijeća (Foto: Afp)

Srpski državljanin Aleksandar Stefanović ubijen je u nedjelju rano ujutro ispred lokala u Düsseldorfu, za ubojstvo se sumnjiči Albanac Rustem Lapi.

Njemački mediji pišu kako su se dvojica muškaraca zakačila u centru grada, a pucnjevi su bili kulminacija njihove kraće rasprave.

Ivana Petrović VIDEO Hrvatska borkinja upisala prvu pobjedu u UFC-u: Pogledajte cijelu borbu divider

"Ubijeni Aleksandar Stefanović bio je MMA borac, poznat je po bavljenju borilačkim vještinama. Restoran u Düsseldorfu ispred kojeg je ubijen u njegovu je vlasništvu. Očevici kažu kako je sukob započeo jer je osumnjičeni prijetio gostima pa se posvađao s gazdom restorana. Navodno su odlučili izići van i riješiti problem, međutim svađa je postala još gora, osumnjičeni je tad izvadio vatreno oružje i ispalio nekoliko hitaca u Srbina“, pišu albanski mediji.

Uroš Medić VIDEO Srpski borac "poslao u mirovinu" UFC-ova veterana poslije manje od tri minute borbe divider

Hitna pomoć ubrzo je stigla na mjesto zločina, ali nesretnom sportašu nije bilo pomoći. Njemački mediji pišu kako se ubojica poslije mirno vratio u restoran u kojem su ga uhitili.

Nije poznato jesu li se žrtva i ubojica poznavali od ranije ili su se te noći prvi put susreli. Ubojica navodno također godinama živi u Njemačkoj.

Jiri Prochazka Procurile plaće svih boraca za UFC 300: Rakić zaradio skoro sedam puta manje od Prochazke divider

Inače, Stefanović kao MMA borac ima profi skor tri pobjede i šest poraza. Posljednji put borio se 2023. godine, ali prije toga imao je pauzu dugu 12 godina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider