FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
poslao poruku i srbima

Soldić brutalno odgovorio na prozivke Slovenca nakon incidenta: "Čoban obični, vrati se čuvati ovce"

Roberto Soldić odabrao je stranu u incidentu koji je obilježio KSW spektakl.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na KSW-u 58 dogodio se incident nakon borbe u kojoj je Šamil Musaev jednoglasnom sudačkom odlukom slavio protiv Slovenca Uroša Jurišića.

Nakon meča došlo je do koškanja i verbalne rasprave, a sve je kulminiralo kada je Musaev bacio Jurišića na pod i počeo ga udarati.

Sve je pomno pratio i Roberto Soldić, hrvatska zvijezda KSW-a, prvak u velteru i borac kojeg je Jurišić često prozivao uoči debija u KSW-u, koji je najboljem slovenskom MMA borcu donio i prvi poraz u karijeri.

Soldić je već ranije ismijao Jurišićeve prijetnje na društvenim mrežama, a sada se oglasio serijom Instagram storyja.

"Čoban obični"

"Gdje ste usjekli ovaj balvan truli", napisao je.

"Oštećenje mozga treba neki CTE MRT uvesti u Sloveniji opasan za okolinu", napisao je i označio slovensku policiju.

gol expired Pogledajte brutalan nokaut, protivnika je izbacio iz ringa: Udarac u stilu Mirka iz najboljih dana divider

"Evo gledam sve snimke svega i dešavanja od sinoć vidim po svemu da je krivac ovaj mali Slovenac koji je i započeo guranje što nije mogao primiti poraz, a njegov tim s utako jadni bili da s objasnili kao oni su bili napadnuti... čista pobjeda Shamila 30x27 3x... i pitao sam se uvijek šta radi ovaj Slovenac u najboljoj EU organizaciji priča da nemam srce šampiona da sam pobjegao u kategoriju više od njega, a nije imao nijednu borbu s protivnikom pozitivnog skora, sve u svemu nije ta liga što sam i prije govorio sramoti organizaciju KSW vrati se čuvat ovce čoban obični", vrlo brutalan je bio Soldić.

"Srbi me vrijeđaju i pišu ružne komentare"

Soldić je podržao i Musaeva objavom njegove fotografije, a posprdno je pokazao i jedan odgovor na tu priču iz suparničkog kampa uz natpis "gasi internet."

gol expired Otkriveni detalji Messijeva nevjerojatnog ugovora: Cifra od koje boli glava, zbog ovog su u dugovima divider

"Ee Ustaša mali što podržavaš ovog Šiptara... dođi u Sloveniju da te spakujemo u torbu", glasi poruka koju je dobio.

Za kraj se Soldić osvrnuo i na MMA fanove iz Srbije. Tamo se, u Novom Sadu, Jurišić pripremao za neuspješni debi u KSW-u.

"I još nešto... Srbi me vrijeđaju i pišu ružne komentare sa lažnih i pravih profila, mislim da trebate sve pogledati ispočetka, ali ja svima zahvaljujem koji daju podršku iz Srbije, a svoju braću pozdravljam ima ih stvarno puno, hvala", napisao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider