FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"razmišljamo izvan kutije"

Slavni reper dobio bizarno-urnebesnu ponudu od stranice za odrasle nakon što je briljirao komentarima u meču Tysona i Jonesa

Snopp Dogg dobio je ponudu kakvu u životu još nije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slavni reper Snoop Dogg oduševio je mnoge u komentatorskoj ulozi u prošlotjednom boksačkom okršaju Mikea Tysona i Royja Jonesa Juniora.

"Ovo sranje izgleda kao tučnjava mojih ujaka na roštilju", rekao je odmah u prvoj rundi Snoop Dogg, a bio je to samo jedan od komentara kojima je nasmijao gledatelje, ali i kolege komentatore.

Puno reakcija bilo je na društvenim mrežama, a mnogi bi, nakon ovoga, i u budućnosti htjeli slušati Snoop Dogga kao komentatora, ne samo u boksu.

U tom smjeru razmišlja ImLive, internetska stranica za odrasle koja je navodno ponudila Snoop Doggu milijun dolara da uživo komentira performanse žena namjenjene za odrasle i to ni manje ni više nego za slabovidne osobe.

gol expired Promašaj sezone u Ligi prvaka: Brozovićev suigrač promašio nemoguće i zamalo skupo koštao Inter divider

"Želimo razmišljati "izvan kutije". Čuti kako opisuje žensku anatomiju jedne od naših djevojaka dok izvodi performans za odrasle će omogućiti slabovidnim osobama jedno iskustvo koje nikada neće zaboraviti", stoji u priopćenju web stranice.

To spomenute internetske stranice trenutno je nemoguće doći, odnosno piše da je nedostupna. Pitanje je ima li istine u svemu tome, ali s obzirom da su brojni borilački portali prenijeli ovo priopćenje za javnost, vjerojatno ima barem malo istine u cijeloj priči.

gol expired U Italiji već bruje o namještaljci Reala i Borussije (M): Bivša zvijezda Kraljeva ima svoju teoriju divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider