FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
sjajno se snašao kao komentator

Slavni reper sprdao Tysona i postao hit: "Pokopao" borce i postao najveći pobjednik borilačkog spektakla

Čini se da bi ga mogla čekati velika komentatorska karijera.

Roy Jones Jr. i Mike Tyson (Foto: Afp)

Iako su se borci poprilično ozbiljno borili, neodlučeni meč Mike Tysona i Roya Jonesa bio je prije svega humanitarnog i revijalnog karaktera.

Budući da je borba bila neslužbena, nije bilo ni pravih sudaca koji su ocjenjivali borbu - ta uloga pripala je bivšim boksačima. Neformalno je bilo i izvan ringa, pa je sukomentator bio slavni reper Snoop Dogg.

On je oduševio publiku svojim komentarima, posebno sprdanjem dvaju veterana koji su izašli iz mirovine s više od 50 godina.

Borba u Rusiji Pogledajte bizarnu rusku borbu djevojke i čovjeka od 240 kilograma: Pošteno ga je nalupala

"Ovo sranje izgleda kao tučnjava mojih ujaka na roštilju", rekao je odmah u prvoj rundi Snoop Dogg, a bio je to samo jedan od komentara kojima je nasmijao gledatelje, ali i kolege komentatore.

Puno reakcija bilo je na društvenim mrežama, a mnogi bi, nakon ovoga, i u budućnosti htjeli slušati Snoop Dogga kao komentatora, ne samo u boksu.

NBA zvijezde Donovan Mitchell i Zach LaVine tako žele Snoop Dogga vidjeti kao komentatora NBA utakmice, dok basist Red Hot Chilli Peppersa Flea tvrdi da više ne želi gledati boks bez Snoopa...

 

Nastavi čitati