FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
mnogima je uznemirujuće

Snimka UFC zvijezde podijelila američku javnost: Ganjao životinju u helikopteru pa je izrešetao

Jon Jones će ove godine debitirati u teškoj kategoriji UFC-a, a do tada se zabavlja lovom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za mnoge najveći UFC borac svih vremena Jon Jones ove će godine nastupiti u teškoj kategoriji nakon što već godinama suvereno drži pojas prvaka u poluteškoj. Predsjednik UFC-a Dana White potvrdio je kako će Jones odmah dobiti najveću moguću priliku, napad na pojas prvaka koji drži Stipe Miočić.

Jones će se boriti s pobjednikom meča Miočić – Ngannou, koja bi na rasporedu trebala biti posljednjeg vikenda u ožujku. Američki borac već je nabio masu kojom misli parirati najvećim UFC borcima, a dok se priprema za teškaški debi, uvijek nađe vremena za omiljeni hobi – lov.

Poirier vs McGregor UFC 257: Dustin Poirier nokautirao Conora McGregora i prozvao se prvakom! Notorious nokautiran prvi put u karijeri! divider

Svojom je najnovijom snimkom lova podijelio američku javnost. Brojne je zgrozio, ali kod mnogih svojih navijača je dobio i podršku. Američka javnost ovih je dana radikalno podijeljena, a drukčije nije ni kad je u pitanju ova snimka.

Na njoj vidimo kako Jones u helikopteru naganja životinju, vjerojatno divlju svinju, te je pogađa iz nekoliko hitaca. Prvim ju je oborio, a onda rafalom dokrajčio.

''Jedan pucanj, jedno ubijanje, puno šunke. Bila mi je čast loviti s dobitnikom medalje časti'', napisao je Jones na objavi te dodao:

''Ispričavam se ako je ova snimka nekog uznemirila, a s druge strane sam oduševljen pošiljkom mesa u Albuquerque. Uzeo sam vremena da prvim pogotkom budem siguran da životinja nije patila. Kladim se da pola vas koji su se našli uvrijeđenima jede kobasice i šunku svaki dan'', poručio je Jones.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider