FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
FFC 12

Simonič: U Ljubljani ćete gledati atraktivnu i brzu borbu!

U glavnoj MMA borbi na Final Fight Championshipu 12, koji će se 25. travnja održati u Ljubljani, nastupit će Tomaž Simonič i Dion Staring.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Simonič će pred svojom publikom tražiti pobjedu protiv iskusnog Nizozemca koji je svoju posljednju borbu imao upravo na FFC-u. Bilo je to u zagrebačkoj Areni kad je sredinom druge runde svladao Antu Deliju.

Simonič je također posljednju borbu imao u organizaciji Final Fighta. Bilo je to na kraju 2013. kad je izgubio od Gzima Selmanija.

MMA karijeru Simonič je započeo s dvije pobjede, a u ovom je trenutku na omjeru od četiri pobjede i tri poraza. Posljednja dva dvoboja, protiv Gzima Selmanija i Ricca Rodrigueza, je izgubio. No, unatoč porazima zadovoljan je onim što mu se dosad događalo u karijeri.

"Uvijek sam želio biti borac i zato sam sretan. To je dio mog života. Bio sam na dva FFC-a i iznimno sam zadovoljan što sam dobio priliku boriti se na događajima koje organizira jedna od najboljih promocija u Europi. Uvijek je sve vrhunski organizirano i uvjeren sam da će Final Fight uskoro biti poznat u cijelom svijetu.", rekao nam je Simonič.

Posljednja dva poraza bila su dobra škola i želi već u Ljubljani pokrenuti pobjednički niz.

"Znam gdje sam griješio i znam što moram napraviti da bih bio bolji. Prije svega moram tijekom borbe biti agresivniji, moram biti aktivniji. U tom slučaju ću moći ostvariti pobjedu i prekinuti niz od dva poraza."

Na suprotnoj strani biti će vrlo iskusni Nizozemac Dion Staring koji iza sebe ima 39 borbi te će upravo protiv Simoniča tražiti 30 pobjedu.

"O mom protivniku ne treba trošiti mnogo riječi. Kod njega se tijekom borbe mora paziti apsolutno na svaki detalj. Vrlo je dobar i iskusan borac. Iza sebe ima puno mečeva i borio se protiv velikih MMA imena. Morat ću pripaziti da me ne sruši i ne prebaci borbu u parter. Moja je prednost "stand up" borba."

Simonič i Staring biti će glavna MMA borba u Ljubljani. Borac iz Slovenije poručuje da svi koji dođu u dvoranu Tivoli neće zažaliti.

"Publika u Ljubljani može očekivati vrlo aktivnu i zanimljivu borbu. Vjerujem da će biti brzo i atraktivno završena te da ću ja biti pobjednik.", rekao je na kraju razgovora Tomaž Simonič koji očekuje podršku navijača, ali i što više borbi i pobjeda do kraja ove godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider