Claressa Shields bila je prejaka za Ivanu Habazin. Amerikanka je sinoć uvjerljivo slavila u meču za naslov prvaka svijeta u supervelter kategoriji po WBC i WBO verzijama.

Suci su jednoglasno bodovali za Amerikanku koja je s tek 10 profesionalnih mečeva stigla do titule u trećoj težinskoj kategoriji. Najbrže od svih u povijesti boksa.

"Htjela sam je nokautirati, nisam do kraja ostvarila plan, ali sam sretna zbog svog napretka. Bacila sam je u nokdaun udarcem u tijelo. Osjećaj je sjajan", izjavila je Shields nakon meča kojem su prethodili dugotrajni verbalni sukobi i provokacije.

"Ivana, ne želim tvoj sladoled. Sad se možeš vratiti u Hrvatsku i loviti naslov protiv nekoga drugog“, poručila je Amerikanka prisjetivši se scene s vaganje dan prije meča.

„Nije mi mogla ništa, ja sam najbolja svih vremena. No želim biti još bolja“, kazala je Shields i otkrila tko joj je dao dobar savjet.

"Andre Ward mi je rekao da udaram u tijelo. Bio je to više udarac kroz nju, nego u nju. Nitko nije spreman za mene", zaključila je Shields.