FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
službeno

Saudijce ne zanima Hrgović: Parker ugovorio meč protiv "njegovog" Kineza

Međusobna prozivka Filipa Hrgovića i Josepha Parkera za meč na priredbi 8. ožujka nije urodila plodom.

Hrgović - Zhang (Foto: Profimedia)

Velika boksačka priredba koju će 8. ožujka predvoditi Anthony Joshua i Francis Ngannou napokon je dobila još jedna veliki meč. Nakon više različitih spekulacija, upareni su Joseph Parker i Zhilei Zhang.

 

Glasine dobro upućenog izvora ESPN-a, par sati nakon što je ova vijest provaljena potvrdili su i službeni kanali. Boksat će za Zhangov WBO-ov privremeni pojas..

 

 

Dricus Du Plessis Du Plessis savladao Stricklanda i uzeo titulu srednje kategorije, Amanda Nunes dobila nasljednicu divider

To nam znači kako međusobna prozivka Parkera i Filipa Hrgovića nije urodila plodom. Zapravo, Novozelađanin je prozvao Hrgovića i Zhanga. El Animal je odmah afirmativno odgovorio putem videa, no čini se da je Kinez odlučio odgovoriti efikasnijim putem, razgovorom s glavnim organizatorima.

Tako niti on neće nastupiti u prvobitno neslužbeno najavljenom meču protiv Deontaya Wildera.

Hrvatska - Austrija Poznati Danac nakon kiksa Hrvatske i susjeda: "Ovo će postati epsko prvenstvo" divider

Hrgović je pokazao veliku želju boriti se 8. ožujka, no Saudijci očito nisu imali namjeru upariti ga protiv Parkera. Ne sumnjamo da njegov tim radi na tome, no vidjet ćemo hoće li uspjeti.

Osim samog meča, Filip i njegov tim shvaćaju koliko je trenutno bitno ostati aktivan na najvećim priredbama pa je čak spreman i preuzeti rizik kakav donosi meč protiv kvalitetnijeg boksača, gdje ga poraz može eliminirati s mjesta prvog izazivača IBF-a.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider