FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ovo je sve!

Satoshi Ishii pokazao "zavidno" poznavanje hrvatskog: "Di si bio 91.?"

Satoshi Ishii nedavno je dobio hrvatskog državljanstvo, a za kameru Nove TV pokazao je "zavidno" poznavanje hrvatskog jezika.

Satoshi Ishii (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Novopečeni hrvatski državljanin, Japanac Satoshi Ishii, posjetio je u nedjelju judo klub Fuji u Velikoj Gorici i odradio dobar trening, ali i druženje s djecom koja imaju poteškoća u razvoju.

Iako je tek nedavno dobio hrvatsko državljantvo, Ishii već nekoliko godina živi u Hrvatskoj i trenira u dvorani hrvatske MMA legende - Mirka Cro Cop Filipovića. Kako nalaže japanski zakon morao se odreći svog orginalnog državljanstva da bi dobio hrvatsko, no nije mu bilo žao.

Da Hrvatsku vidi kao svojom novom domovinom Ishii je pokazao svojim nevjerojatnim potezom. On je novac od zarade u posljednjim MMA mečevima darovao zagrebačkom dječjem domu u Nazorovoj.

No, da bi postao "pravi" Hrvat Ishii je pokazao "zavidno" poznavanje jezika. Osim klasike "dobar dan, kako si" itd, Ishii je naučio i legendarno pitanje među Hrvatima, koje je podijelio s reporterom Dnevnika Nove TV Stipom Antonijevićem.

"Di si bio 91.?"

Ako zbog ničeg drugog zbog toga je definitivno zaslužio hrvatsko državljanstvo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider