FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Fantastična izvedba

Hrvat impresionirao atraktivnim nokautom u prvoj minuti: ''Odmah sam rekao Cro Cop''

Hrvatski MMA borac Roberto Soldić slavio je nevjerojatno atraktivnim nokautom u prvoj minuti borbe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U glavnoj borbi eventa najveće britanske i jedne od najvećih europskih MMA promocija Hrvat Roberto Soldić nije mogao poželjeti ljepši rasplet. Soldić je pobijedio high kickom u prvoj rundi protiv Velšanina Lewisa Longa, prenosi Fightsite.

Nakon nešto manje od pola minute vidjeli smo prvi pokušaj rušenja od strane velškog borca, kojeg je Roberto uspješno obranio, a malo nakon toga prvi puta i sam napao. I odmah poentirao na najbolji mogući način.

Lewis je odmah nakon toga pao na pod, Soldić je krenuo završiti borbu, ali sudac odlučio da za to nema potrebe zato što je domaći borac već bio onesposobljen. Fantastična izvedba hrvatskog borca rezultirala je njegovom najvećom pobjedom u karijeri.

''Odmah sam rekao Cro Cop, jer to je bio taj udarac. Ovo je bilo upravo to, izvedba strpljivog borca koji jednostavno dovede svoje protivnike do toga. Odmah nakon borbe je skočio na kavez, gledao u mene i počeo vikati kako će biti prvak i ja mu vjerujem! Jedva čekam vidjeti napredak ovog momka, nevjerojatno je uzbudljiv'', rekao je jedan od najpopularnijih MMA analitičara na svijetu Dan Hardy.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider